Μέσα της δεκαετίας του 90 και μια μικρή πλατεία στα δυτικά των Αθηνών είναι σημείο αναφοράς για τους νέους της εποχής… Ραντεβού στην Κόλαση, ή στο Μήνυμα, ήταν κάποιες από τις φράσεις που έμειναν στην ιστορία.

Συνωστισμός, φωνές νεανικές, αμάξια να εισβάλλουν με φόρα στην κυκλική πλατεία… Έξω από τα μαγαζιά «πορτιέρηδες» σκάναραν από πάνω έως κάτω τους κουστουμαρισμένους και καλογυαλισμένους εφήβους ενώ τις δεσποινίδες τις έβαζαν με μεγάλη ευκολία.

Τα πρώτα latin party στο enzzo  de cuba το οποίο βρισκόταν δίπλα από την μεγαλύτερη καφετέρια της αττικής τότε, την Villagio που χαρακτηριστικό της γνώρισμα ήταν οι ψηλοί φοίνικες στην πόρτα του μαγαζιού. Μάλιστα σε αυτή είχε πιει καφέ το 1997 ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.  

Κάπου εκεί απέναντι δέσποζε και η Αίγλη Plus η οποία πριν ήταν η καφετέρια Lancelot η οποία διέθετε και πισίνα!!! Ένα τετράγωνο πιο κάτω τα Magic Palace τα μπιλιαρδάδικα προσέλκυαν όλους τους  πιτσιρικάδες της εποχής.  Στην λεωφόρο Κύπρου υπήρχε και το Καφωδείο, ένας καφενές για νέους με εναλλακτική μουσική.  Παράδεισος διασκέδασης  το Μπουρνάζι  και οι βραδιές που έζησαν πολλοί χαράχθηκαν στις μνήμες τους, αφού το club Coccalo ήταν η πρώτη επιλογή για τις εκδηλώσεις όλων των Λυκείων της περιοχής.

 Η καρδιά του χτυπούσε δυνατά αλλά με το πέρασμα των χρόνων σταμάτησε αφού συμπεριφορές  κάποιων απομάκρυναν τον κόσμο  ο οποίος είχε πλέον και άλλες επιλογές.

Και ενώ το Μπουρνάζι έπεφτε μια νέα αγορά διασκέδασης αναδυόταν πολύ κοντά, στο Περιστέρι πάλι. Ο λόγος για την Αιμιλίου Βεάκη. 

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ