Εδώ και μια δεκαετία οι ταινίες τους κόβουν την ανάσα. Οι δύο εκ των κορυφαίων άνθρωπων που κάθονται στην σπαστή ξύλινη καρέκλα του σκηνοθέτη έχουν δώσει πολλές δυνατές στιγμές στους λάτρεις της δράσεις όλου του κόσμου. Ο λόγος για τους Τομ Κρουζ και Κρίστοφερ Νόλαν.

Οι δυο τους έχουν επινοήσει και αποδώσει μερικά από τα καλύτερα κινηματογραφικές σκηνές  που έγιναν ποτέ. Από το φορτηγό στο The Dark Knight μέχρι το άλμα HALO στο Mission Impossible Fallout.

Στο πιλοτήριο του Maverick

Ο Τομ Κρουζ επέστρεψε στο πιλοτήριο με το Top Gun: Maverick. Η συνέχεια έχει μερικές από τις καλύτερες σκηνές αερομαχίας που έγιναν ποτέ. Ένας βασικός λόγος που αυτές οι σκηνές φαίνονται τόσο αληθοφανείς είναι ότι ο Τομ Κρουζ  και οι άλλοι ηθοποιοί του Top Gun 2  έπαιξαν μέσα σε αληθινά μαχητικά τζετ.

Η νταλίκα που αναποδογύρισε

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης που ξεκίνησε πραγματικά μια νέα εποχή με τρελές κινηματογραφικές ακροβασίες. Μια από τις πιο δυνατές στιγμές όταν το φορτηγό στο The Dark Knight γύρισε τούμπα.

Ο σκοτεινός ιππότης «πείσμωσε» τον Τομ Κρουζ

Αν δεν ήταν ο Σκοτεινός Ιππότης, ο Τομ Κρουζ   θα μπορούσε να μην είχε κίνητρο για να κάνει αυτό που είναι εύκολα μια από τις κορυφαίες 5 σκηνές δράσης όλων των εποχών, το κόλπο για τον τοίχο στον Μπουρτζ Χαλίφα.

Το να κρέμεται από ένα κτίριο 2.700 πόδια ψηλά μπορεί να φαίνεται σαν ένα από τα πιο τρελά ακροβατικά του Tom Cruise  , αλλά ο Κρίστοφερ Νόλαν ήταν έτοιμος να το ολοκληρώσει με τη ληστεία αεροπλάνου στο The Dark Kngiht Rises με τον Bane.

Μιλάμε επίσης για το αεροπλάνο κόλπο από το Mission Impossible: Rogue Nation, τις μάχες στη Δουνκέρκη, το άλμα στο Mission Impossible: Fallout και τη συντριβή 747 στο Tenet. Όλες αυτές οι σκηνές μπορούν εύκολα να ωθήσουν αυτές τις ταινίες να μπουν στις 10 καλύτερες λίστες με τις καλύτερες ταινίες δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ