Ένα πραγματικά πιστό σκυλάκι πέρασε ολόκληρες ημέρες περιμένοντας έξω από τουρκικό νοσοκομείο. Εντός του, νοσηλευόταν ο ιδιοκτήτης του.
Η «Μποντσούκ», όπως είναι το όνομα του σκύλου (σημαίνει «χάντρα»), ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον άρρωστο ιδιοκτήτη του, Κελάμ Σεντούρκ σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας στις 14 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, επισκεπτόταν καθημερινά το νοσοκομείο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.

Η κόρη του Σεντούρκ, η Αϊνούρ Εγκελί, δήλωσε ότι έπαιρνε τη Μποντσούκ πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη αμέσως το έσκαγε για να φτάσει και πάλι στο νοσοκομείο.
Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου, ο Μοχάμεντ Ακντενίζ, δήλωσε στο DHA: «Έρχεται κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περιμένει μέχρι τη δύση. Δεν μπαίνει μέσα».

«Όταν η πόρτα ανοίγει, βάζει το κεφαλάκι της και κοιτάζει».


Την Τετάρτη, η Μποντσούκ ξανάσμιξε επιτέλους με τον Σεντούρκ, όταν εκείνος βγήκε στο προαύλιο με το αναπηρικό του αμαξίδιο. «Είναι πολύ δεμένη με μένα. Κι εμένα μου λείπει, διαρκώς», δήλωσε στο DHA.

Ο Σεντούρκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη και πλέον είναι στο σπίτι του μαζί με την όμορφη Μποντσούκ, αναφέρει ο Guardian.

Δείτε επίσης: Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τα σκυλιά μας;

Δείτε επίσης: Αδέσποτα σκυλιά θεραπεύουν παιδιά ΑμεΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ