Βάζει την μάσκα του και την μπέρτα του και περιμένει για να κάνει ντεμπούτο στην μικρή οθόνη.

Ο λόγος για τα κινούμενα σχέδια του Batman ο οποίος τα πρώτο μισό της δεκαετίας του 90 έκανε θραύση με τις περιπέτειες του και μύησε πολλά παιδιά -τότε- στο δικό του μύθο.

Σύμφωνα με τις φήμες που ειπώθηκαν στο Fatman Beyond Podcast από τους Marc Bernardin και Kevin Smith, τώρα που η σειρά μεταφέρθηκε από τη συνδρομητική υπηρεσία DC Universe στο HBO Max, οι υπεύθυνοι ψάχνουν έναν τρόπο να συνεχίσουν την ιστορία, καθώς βλέπουν ότι και η άλλη σειρά κινουμένων σχεδίων «Harley Quinn» τα πηγαίνει πολύ καλά σε θέμα νούμερων τηλεθέασης.

Έτσι φαίνεται ότι θα λάβει  συνέχεια το «Batman: The Animated Series».

Θα ακολουθήσουν την παλιά συνταγή;

Σίγουρα το όνομα «Batman» είναι πολύ πιο εμπορικό από αυτό της Harley και εκεί ποντάρουν οι ιθύνοντες, να δώσουν κύκλους επεισοδίων που θα προσελκύσουν τους εκατομμύρια οπαδούς του ανθρώπου νυχτερίδα  και θα δημιουργήσουν και νέες γενιές υποστηρικτών του.

Το «Batman: The Animated Series» είχε γράψει ιστορία με απίστευτα – για την εποχή – νούμερα τηλεθέασης.

Την περίοδο που προβαλλόταν αυτό που σαγήνευε τους τότε μικρούς τηλεθεατές (που στην συνέχεια τον ακολούθησαν σε όλη του την πορεία στην μεγάλη οθόνη) ήταν ότι το κάθε επεισόδιο είχε δυνατούς προς επίλυση γρίφους με αποτέλεσμα να ακονίζεται το μυαλό του Batman  αλλά και το δικό τους.

Οι οπαδοί της τη θεωρούν ως την πιο πιστή μεταφορά χαρακτήρα από κόμικς σε σειρά κινουμένων σχεδίων καθώς απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο ο χαρακτήρας και ο μύθος. Το πανέμορφο οπτικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του παραγωγού Bruce Timm.

Το στοίχημα της σειράς κινουμένων θα πιάσει;  Είναι ένα ερώτημα που πλανάται αλλά σίγουρα το εγχείρημα και μόνο προκαλεί προσδοκίες στις τάξεις των φίλων του σκοτεινού ιππότη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ