«Αδέσποτος» – άγνωστος φορώντας φουλ φέις κουκούλα σκότωσε  σκυλί στην Πετρούπολη χρησιμοποιώντας τόξο και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στη διαστάυρωση των οδών Βέργας & Θεσσαλίας, όταν ο δράστης (φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του) επιτέθηκε με βαλλίστρα στο άτυχο ζώο και τράπηκε σε φυγή. Αυτόπτης μάρτυρας κυνήγησε τον δράστη ό οποίος δυστυχώς διέφυγε στο βουνό.

Η φωτογραφία είναι από το zoosos.gr

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του δυσάρεστου συμβάντος, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και έγινε αυτοψία, αλλά και έλεγχος των χώρων περιμετρικά του Άλσους Αγ. Δημητρίου. Επίσης, ο Δήμος ενημέρωσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έτσι ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Το άτυχο ζώο ράτσας πίτμπουλ  που ήταν δεσποζόμενο, μεταφέρθηκε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων προκειμένου να χειρουργηθεί, αλλά δυστυχώς σήμερα υπέκυψε στο τραύμα του, καθώς είχε χτυπηθεί στον λαιμό και είχε χάσει πάρα πολύ αίμα.

Φώτης Χριστόπουλος: Έχουμε υποστεί σοκ

Στο Πινάκιο Αντιδήμαρχος Πετρούπολης Φώτης Χριστόπουλός δήλωσε σοκαρισμένος: «Έχουμε υποστεί σοκ. Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί και δεν το χωράει ακόμη ο νους μας.

Μαζί με τον δήμαρχο κάναμε παράσταση στο Αστυνομικό τμήμα Πετρουπόλεως. Γίνονται έρευνες για να βρεθεί ο δράστης.

Όλη η πόλη έχει ταραχθεί από αυτό το γεγονός καθώς οι δημότες είναι φιλήσυχοι ενώ υπάρχει έντονο το στοιχείο της φιλοζωίας στην Πετρούπολη.

Εύχομαι να λυθεί σύντομα η υπόθεση και να είναι η τελευταία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ