Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς “Πας Γη-ρεύοντας”, η Ελεάννα (@thecookietraveller) μας ταξιδεύει με την παρέα της στο μαγευτικό νομό της Ευρυτανίας. Εκεί πεζοπορεί σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια του τόπου αυτού με πολλή δόση χιούμορ, φαντασίας και φιλίας! Στη διαδρομή, εξερευνά τα μυστικά και την ιστορία του Μεγάλου και του Μικρού Χωριού, επισκέπτεται την επιβλητική Λίμνη Κρεμαστών και δύο από τις πιο σημαντικές της γέφυρες, ενώ σας μαθαίνει για την ιστορία της Ιεράς Μονής Προυσού και την ξακουστή διαδρομή της Μαύρης Σπηλιάς στο ομώνυμο χωριό.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο επεισόδιο διακατέχει εισαγωγικό και συναισθηματικό χαρακτήρα. Μέσα από αυτό, σας γνωρίζει τα άτομα με τα οποία ταξιδεύει και μοιράζεται τις εμπειρίες της μαζί τους. Γιατί το «Πας Γη-ρεύοντας» είναι κάτι παραπάνω από το άτομο που σας δείχνει τα ταξίδια.

Πας Γη-ρεύοντας

Πρόκειται για μια νέα YouTube σειρά με πεζοπορίες και οδοιπορικά από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, με τις πιο fun περιηγήσεις στη φύση, σε βουνά, σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια και τοπία της ελληνικής επαρχίας. Όλα αυτά, πάντοτε, με την καλύτερη… συντροφιά παρέας φίλων που κάνουν τα οδοιπορικά μας να έχουν πραγματικό νόημα!

Αναζητήστε το στο instagram

Instagram: https://www.instagram.com/thecookietraveller/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ