Τις μοναδικές ομορφιές της Σκοπέλου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της έκθεσης φωτογραφίας «#My_Skopelos» που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.  

Photo Credits:Γιώργος Βέργαδος – @gvergados

Καταπράσινα τοπία, πανέμορφες παραλίες, γραφικά ανθισμένα σοκάκια, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού, αποτυπώνονται στις φωτογραφίες της έκθεσης, χαρίζοντας στους θεατές ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης ενός υπέροχου τόπου που διατηρεί αναλλοίωτη την ελληνική παράδοση.

Photo Credits: Ανδρέας Καλαβρουζιώτης – @andrekal

Στην έκθεση συμμετέχουν 30 ταλαντούχοι φωτογράφοι οι οποίοι συμμετείχαν στο φωτογραφικό Project “#My_Skopelos” που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου (www.skopelos.gr). Οι φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους.

Photo credits: Γιώργος Παπαδόπουλος – @georges.pap

Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 19/6, διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου και φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (www.serafio.gr).

Μέρες και Ώρες λειτουργίας:

14|6: 10:00 – 14:00

16-19|6: 19:00 – 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση & Επιμέλεια: “Greek Instagramers Events”

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (@gvergados) και την Έλλη Αγιαννίδη (@elaki26), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ