Με θέα τα καταγάλανα νερά της Μήλου έγινε η φωτογράφιση της νέας κολεξιόν του οίκου μόδας Dior για το 2022, που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας της Κορφιάτισσας στην Πλάκα της Μήλου.
Η τοποθεσία αυτή που κόβει την ανάσα, φαίνεται να κέρδισε και τον οίκο μόδας Dior, ο οποίος με τη νέα του κολεξιόν δίνει μία ιδιαίτερη μνεία στην αρχαία Ελλάδα. Η νέα συλλογή είναι εμφανώς εμπνευσμένη από τα αρχαία ελληνικά μοτίβα και η φωτογράφος Έφη Γούση έκανε τα πάντα για να αναδείξει το ονειρικό τοπίο της Μήλου.
Όπως τονίζει ο γαλλικός οίκος μόδας, αρκετά από τα κομμάτια της νέας κολεξιόν είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά αρχαία ελληνικά μοτίβα και τις γυναικείες μυθολογικές φιγούρες, πλέκοντας με τη νέα του συλλογή ένα «εγκώμιο» στην θηλυκότητα, αλλά και την διαχρονικότητα της.

Εξάλλου, η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για την Ελλάδα, γι’ αυτό και αφιέρωσε την κολεξιόν στη χώρα μας.

Πριν από μόλις λίγους μήνες, ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton είχε επίσης επιλέξει το πανέμορφο νησί της Μήλου για την καμπάνια του. Έτσι, δεν είναι μάλλον καθόλου τυχαίο που η Μήλος πρόσφατα αναδείχτηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ