Η δράση “ΕνΕΡΓΩ” εργάζεται προσφέροντας υποστήριξη σε συνανθρώπους μας, για την αντιμετώπιση σωματικών ή ψυχολογικών δυσκολιών και παθήσεων, με Pranic θεραπευτικές συνεδρίες.

Στόχος είναι η βελτίωση της υγείας, των σχέσεων και της ευημερίας ανθρώπων που δυσκολεύονται στην πρόσβαση υπηρεσιών θεραπείας.

Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες -θεραπευτές του “ΕνΕΡΓΩ” σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι στη διάθεσή σας να αναλάβουν κάθε αίτημα για βελτίωση της υγείας σας.

Όλοι βιώνουμε καταστάσεις αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, πόνους στο σώμα χωρίς απαραίτητα να έχουμε νοσήσει. Εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του Pranic Healing μπορούμε να επιφέρουμε άμεση ανακούφιση ή και ίαση. Ήδη  καταγράφονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΥ

Μπορείτε ελεύθερα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δοκιμάζοντας μια θεραπευτική συνεδρία στο:

Τηλέφωνο: 6947 793775

Mail: drasienergo@gmail.com

Fbook Page: ΕνΕΡΓΩ   https://www.facebook.com/ΕνΕΡΓΩ-111100034702581/

Η δράση είναι μη κερδοσκοπική, στηρίζεται από εθελοντές και χρηματοδοτείται από χορηγίες.

Κάθε οικονομική σας στήριξη είναι εξαιρετικά σημαντική και κάνει τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΟ «ΕνΕΡΓΩ»

Όσοι θέλετε να εκφράσετε έμπρακτα την καλή σας θέληση μπορείτε στο λογαριασμός της Τράπεζας Πειραιώς GR9301710340006034160845639 με αιτιολογία “ΕνΕΡΓΩ”. Δικαιούχος THE WILL TO DO GOOD.

Το Pranic Healing ασκείτε σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια αρχαία τέχνη της θεραπείας που χρησιμοποιεί τη ζωτική ενέργεια για να βοηθήσει τα σώματά μας να αυτοθεραπευθούν ταχύτερα, συμπληρώνοντας την ορθόδοξη ιατρική.

Εισαγωγικές πληροφορίες στο βίντεο:

Μια μοναδική ευκαιρία για ποιοτικότερη ζωή!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ