Ο αγαπημένος σούπερ ήρωας της Marvel, ο Spider-Man, αποτελεί πλέον δημόσιο κίνδυνο καθώς αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και για αυτό ο Peter Parker (Tom Holland) ζητά τη βοήθεια του Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) ώστε να χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι για να ξεχάσει ο κόσμος ποιος είναι πίσω από τη μάσκα του ανθρώπου – αράχνη.

Όμως, όλα πάνε στραβά και το ξόρκι ανοίγει το Multiverse, με τους κακούς από τα προηγούμενα franchises του Spider-Man να κάνουν την εμφάνισή τους. Από το teaser της ταινίας αλλά και την αφίσα της, γνωρίζουμε πως θα εμφανιστούν οι Doc Ock (Alfred Molina), Green Goblin (με τη φωνή του Willem Dafoe) ενώ θα δούμε και τους Sandman (Thomas Hayden), Lizard (Rhys Ifans) και την πρώτη εμφάνιση του Jamie Foxx ως Electro.


Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ο Doc Ock πιάνει τον Spider-Man, καταλαβαίνει πως δεν είναι ο… δικός του Peter Parker. Υπενθυμίζεται πως ο Doc Ock είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο το 2004, στην ταινία “Spider-Man 2”.
Η συγκεκριμένη διαπίστωση του Doc Ock έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φαν της ταινίας, καθώς όλοι περιμένουν πως, από τη στιγμή που θα μπλέξει το πολυσύμπαν (Multiverse) με τους διαχρονικούς αντιπάλους του Spider-Man, τότε θα εμφανιστούν ταυτόχρονα και οι τρεις ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει τον αγαπημένο σούπερ ήρωα.

Δηλαδή, ότι θα δούμε για πρώτη φορά τους Tobey Maguire, Andrew Garfield και Tom Holland μαζί στην ίδια ταινία!

Άλλωστε, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν βρει κοινά σημεία με παλαιότερες ταινίες, όπως η σκηνή της MJ (Zendaya) να παραλληλίζεται με αυτή του θανάτου της Gwen Stacy (Emma Stone) στην ταινία του 2014 “Amazing Spider-Man 2”.
Στο Spider-Man: No Way Home, μαζί με τους Tom Holland και Zendaya, θα δούμε και τους Toni Revolori, Jacob Batalon, Jon Favreau και Marisa Tomei. Η σκηνοθεσία είναι του Jon Watts.

Το Spider-Man: No Way Home κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ