Μοίρασε παιχνίδια στα παιδιά του φορέα «Διάδραση»

Η Φελίσια Λαπάτη «φόρεσε» την πιο γιορτινή της διάθεση, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και μοίρασε παιχνίδια στα παιδιά του φορέα πρόληψης ηλεκτρονικού εθισμού «Διάδραση».

Τα παιδιά ξαφνιάστηκαν όταν την είδαν καθώς η παρουσία της ήταν για αυτά μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη.

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα να χαρίζεις χαμόγελα σε μικρά παιδιά! Είναι τρελό αν αναλογιστεί κανείς πως με μια τόσο μικρή προσφορά μπορεί να δώσει τόση χαρά σε μια ψυχή! Είμαι τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία!»,  είπε η Φελίσια Λαπάτη.

Από την πλευρά του  ο πρόεδρος του φορέα Σταύρος Θεοδωρακόπουλος τόνισε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φελίσια ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και είναι κοντά μας σήμερα. Στην προσπάθεια μας να απομακρύνουμε πολλά παιδιά από τον εθισμό τους μιλάμε για το ραδιόφωνο και πολλά από αυτά ακούν την Φελίσια. Όταν την είδαν κοντά τους ξαφνιάστηκαν ευχάριστα. Η Φελίσια Λαπάτη «αγκάλιασε» τα παιδιά μας παρά τις αποστάσεις που επιβάλλουν οι συνθήκες και ήρθε δίπλα μας να γνωρίσει τους μικρούς ακροατές της. Την ευχαριστούμε θερμά για αυτή της την κίνηση που έφερε το χαμόγελο στα παιδιά μας».    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ