«Τα γλυκά είναι η ζωή μας. Θέλουμε να προκαλούμε μια γλυκιά αίσθηση στον κόσμο και πιστεύω ότι το πετυχαίνουμε. Δίνουμε βάση στην πρώτη ύλη και σε συνδυασμό με το μεράκι μας και την προσήλωση μας θαρρώ πως δημιουργούμε γλυκά που αποτελούν σημείο αναφοράς», λέει χαρακτηριστικά στο Πινάκιο, ο Μανώλης Παπαχρήστος ένας από τους ιδιοκτήτες του Emmanuel patisserie του υπέροχου αυτού ζαχαροπλαστείου.
Από μικρός ο κ. Παπαχρήστος λάτρευε την κουζίνα. Καθόταν για ώρες. Μαγείρευε από μικρή ηλικία όμως η ζαχαροπλαστική τον σαγήνευε. Οι σπουδές του σε αυτήν ήταν μονόδρομος. Γεννήθηκε για να γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους pastry chef στην Ελλάδα.
Μια από τις πελάτισσες ζήτησε παγωτό. Της επισήμανε πως είναι φτιαγμένο από γάλα πρόβιο. «Το φέρνουμε από στάνη, είναι δικό μας. Ποντάρουμε στα αγνά υλικά γιατί θέλουμε να προσδώσουμε στον κόσμο μια διαφορετική εμπειρία γεύσης».
Πληροφορίες:
Emmanuel patisserie
213- 0335533
Περικλέους 11, Μαρούσι
Δείτε τη σελίδα στο Instagram εδώ