Τις φτιάχνουν ο Μπάμπης και η Βάνα Ελευθερίου

Ανοίγουν φύλλο, ζυμώνουν, το γεμίζουν με υλικά που προμηθεύονται από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα, ψήνουν τις πίτες και σε όλο το δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη μυρίζει Ελλάδα.

 Όταν ο Μπάμπης και η Βάνα πήραν απόφαση να φτιάξουν τη Starata σίγουρα δεν περίμεναν όλη την Αθήνα να περνά από το μαγαζί τους, το μόνο που ήξεραν ήταν ότι κόντρα στις εποχές θα έβαζαν την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν και θα έφτιαχναν τις πιο νόστιμες και παραδοσιακές πίτες οι οποίες είναι οι καλύτερες στην πρωτεύουσα.

«Ο κόσμος μας τιμά που έρχεται και ψωνίζει τις πίτες μας. Ο πελάτης έχει άμεση οπτική επαφή με το εργαστήριο. Φαίνεται στην ευθεία, μπροστά από τη βιτρίνα. Οι πίτες βγαίνουν συνέχεια είναι ζεστές και γευστικές.  Επειδή είμαστε από τη Θεσσαλία εφαρμόζουμε τον τρόπο που φτιάχνουν στα μέρη μας τις πίτες μας. Επίσης οι πρώτες ύλες είναι από τα χωριά μας. Και πολύ απλά θα σας πω για την τυρόπιτα που ξεχωρίζει, καθώς το τυρί είναι από χωριά της Θεσσαλίας», λέει χαρακτηριστικά στο Πινάκιο ο Μπάμπης Ελευθερίου με περίσσιο καμάρι».

Τι να δοκιμάσετε

Σίγουρα τη Θεσσαλική πίττα Μπατζίνα, είναι  η πιο αυθεντική σε όλη την Αθήνα, τη γαλατόπιτα, την μανιταρόπιτα, την κασερόπιτα, την σπανακόπιτα.

Δεν κάνει delivery, ούτε εξυπηρετεί με πλατφόρμες, δεν έχει καν καφέ είναι προσηλωμένοι ο Μπάμπης και η Βάνα Ελευθερίου στις πίτες τους και καλά κάνουν γιατί είναι οι πιο ιδιαίτερες και οι πιο αυθεντικές στην Αθήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ