Τεράστια επιτυχία για την Μιμή Ντενίση και την «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η ιστορική ταινία πήρε το «πράσινο φως» για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix και σύντομα θα ανακοινωθεί η προσθήκη της στον κατάλογο της πλατφόρμας.

Μετά το «Maestro», μια ακόμα ελληνική παραγωγή, μπαίνει σε διεθνή τροχιά και ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα κάνει την είσοδό της στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Εκτός από το Netflix, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» πρόκειται να προβληθεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ρωσίας και της Κίνας.

Ήμουνα πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον Διευθυντή του Ανθρωποκτονιών
ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση και ότι έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις. Η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη, αυτό που νιώθω δικαιωμένη, είμαι σίγουρη ότι θα φθάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι μέχρι να προβούν στις συλλήψεις αυτές
έχουνε όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου γιατί όπως έχω πει Ανώτατος Αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Ευχαριστώ τους Έλληνες Αξιωματικούς οι οποίοι με πολύ κόπο
και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους δύο ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ