Το 2023 είναι προ των πυλών. Η νέα χρονιά θα φέρει αισιοδοξία και ευτυχία. Προσδοκία όλων είναι να αφήσει πίσω τις δυσκολίες και τις σκοτεινές πτυχές των προηγούμενων χρόνων.

Στο Πινάκιο (και φέτος) ξεχωριστές προσωπικότητες από όλους τους χώρους στέλουν τη θετική τους ενέργεια και τις ζέστες τους ευχές για μια χρονιά υπέροχη.

Νίκη Σερέτη, ηθοποιός:

Photo by Morfinations_planet

Μιας και η χρονιά που έφυγε, μας στέρησε έναν μαγικό άνθρωπο και ποιητή, τον Τσιμάρα Τζανάτο, θα ευχηθώ μέσω κάποιων στίχων του.

«Εύχομαι να μας συμβούν γεγονότα. Που θα μας αναγκάσουν. Να γίνουμε.Αυτό που αποφεύγουμε». Καλή χρόνια, γεμάτη φως και αγάπη!

Στέλιος Καλάθας, ηθόποιος:


Ευχομαι την νεα χρονιά να είμαστε εστιασμένοι στα ουσιατικά που μας οδηγούν στην συναισθηματική πληρότητα και αρμονία .Η νεα χρονιά να φέρει φώς στις καρδιές και Υγεία . Τέλος εύχομαι η πολιτεία να ασχοληθέι σοβαρά με τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του και να αποκατασταθεί η αδικία που ζούμε αυτές τις μέρες με την υποβάθμιση των πτυχίων μας.

Ζέφη Δημαδάμα αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος:

Μια νέα χρονιά, ξεκινά. Μια νέα αρχή για όλες και όλους. Να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο με περισσότερη δημοκρατία, ισότητα και αλληλεγγύη. Ας προσπαθήσουμε.

Έλενα Γεωργαντά, τραγουδίστρια:

Χρόνια πολλα και καλή χρόνια με υγεία για όλες τις μέρες του χρόνου με πολλα χαμόγελα και αγκαλιές!
Το 2023 να είναι ένας χρόνος αλλαγής προς το καλύτερο…

Κώστας Γκλάβας, τραγουδιστής:

Η νέα χρονιά να φέρει σε όλους φως! Να είναι μια χρονιά ορόσημο και μοναδική για τον καθένα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2023.

Ευδοκία Λελιδάκη, δημοσιογράφος:

Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να φέρει όσα καλά δεν έφεραν οι προηγούμενες. Πάνω από όλα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλες και σε όλους. Και οι όποιες δυσκολίες εμφανιστούν το 2023, να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χριστίνα Γκίρμπα, δημοσιογράφος:

Εύχομαι το 2022 να πάρει μαζί του κάθε τι που μας στεναχωρεί, κάθε τι που δε μας αρέσει , ότι μας προβληματίζει και μας κρατά προς το να ευτυχήσουμε …
Το 2023 που έρχεται να φέρει μαζί του το φως στις ψυχές των ανθρώπων , να χαρίσει απλόχερα υγεία σε όλο τον κόσμο , να ζωγραφίσει το χαμόγελο σε κάθε πρόσωπο και κάθε σπίτι να βρει τη χαρά !
Ας αλλάξουμε ότι μας στεναχωρεί . Ας αλλάξουμε εμείς ώστε να αλλάξουν και οι γύρω μας !
Χρόνια πολλά σε όλους !

Βαλεντίνα Κόρδη, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Νοοτροπίας & Κουλτούρας Υψηλής Απόδοσης:

Εύχομαι το 2023 να μην είναι ακόμη μία χρονιά για την οποία θα ευχόμαστε απλώς να έρθουν καλύτερες καταστάσεις και συνθήκες στη ζωή μας, αλλά να είναι μία χρονιά στην οποία ο καθένας θα ενεργοποιηθεί για να φέρει καλύτερες συνθήκες ζωής για τον ίδιο, την οικογένειά του και τον κόσμο γενικότερα. Ξεκινώντας από τον εαυτό μας, να βάλουμε καλύτερες συνήθειες στην καθημερινότητά μας, οι οποίες θα μας κάνουν να γίνουμε πιο υγιείς σωματικώς, αλλά και ψυχικώς. Να φροντίσουμε να κάνουμε μικρά πράγματα που περνούν από το χέρι μας και θα μας κάνουν πιο χαρούμενους. Επειδή, μόνο αν φροντίσουμε να είναι καλά το μέσα μας, μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά και στις ζωές των άλλων και της κοινωνίας μας. Καλή χρονιά!!

Σεβαστή Βρακατσέλη, δημοσιογράφος:

Για το 2023 που ανατέλλει σε λίγες ώρες εύχομαι ολόψυχα 365 ημέρες ψυχικής γαλήνης και σωματικής ευεξίας. Να βάζουμε μικρούς και μεγαλύτερους στόχους και κυνηγώντας τα όνειρα μας να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Να κοιτάμε γύρω μας, να στεκόμαστε, χωρίς να μας παρασύρει ο ξέφρενος ρυθμός της καθημερινότητας και να αγκαλιάζουμε με ενσυναίσθηση κάθε ζήτημα στο οποίο μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Να είμαστε μαχητές στα δύσκολα και ευγνώμονες στα εύκολα. Μην ξεχνάμε να χαμογελάμε καθώς και δεν κοστίζει και ομορφαίνει εμάς και τους γύρω μας. Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλο τον κόσμο.

Λυδία Καραθανάση, δημοσιογράφος:

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει χαμόγελα, έρωτα και δημιουργικότητα! Ο,τι γουστάρετε να έρθει! Κι αν δεν έρθει, πηγαίνετε να το βρείτε!

Νάσια Σκαμπαρδώνη, ψυχολόγος:

Εύχομαι το 2023 υγεία σωματική και ψυχική… Εύχομαι πολλές αληθινές αγκαλιές και αγάπη στην ψυχή μας.. Ο καθένας από εμάς να βρει το δικό του μονοπάτι στο φως… Κ όλοι μαζί ως κοινωνία να έχουμε κατανόηση, αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση… Καλή και δημιουργική χρονιά!!!!

Κώστας Χριστόπουλος, συγγραφέας:


Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ας απολαύσουμε κάθε στιγμή της. Ευτυχισμένο το 2023 με υγεία, αγάπη, φως!!

Μαριλέννα Παππά, συγγραφέας:

Κάθε φορά που μου λέει κάποιος να γράψω μια ευχή, νιώθω αυτό το πρέπει να με πνίγει. Να ευχηθώ κάτι καλό, κάτι καλύτερο από πέρυσι, κάτι που φέτος θα πιάσει. Τελικά καταλήγω να λέω απλώς ένα χρόνια πολλά κι έξω από την πόρτα μας!
Φέτος όμως θα ευχηθώ με όλη μου την καρδιά τα χρόνια να είναι όντως πολλά, να είναι χαρούμενα, γεμάτα φως και δημιουργία. Κυρίως γεμάτα. Με ό,τι αγαπά ο καθένας και με την προσπάθειά μας να φτιάξουμε μία καλύτερη πραγματικότητα.

Ζωή Παχούντη, δημοσιογράφος:

Για τη νέα χρονιά εύχομαι να είμαστε υγιείς. Να είμαστε όλοι γύρω από το τραπέζι.
Μετά να θέτουμε μικρούς ή μεγάλους στόχους. Προσωπικούς και επαγγελματικούς. Να μην περιμένουμε “να γίνει πρώτα αυτό” για να ζήσουμε. Να αποφασίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ούτως ή άλλως. Να απολαμβάνουμε τις στιγμές με τους ανθρώπους μας, αφού πρώτα έχουμε εξασφαλίσει χρόνο για εκείνους.
Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί έχασα τον μπαμπά μου ξαφνικά.. Εύχομαι η νέα χρονιά να μην πάρει τίποτα. Μόνο να φέρει: χαρές, δημιουργία και αγάπη. Καλή χρονιά με υγεία, κατανόηση και πολλά όνειρα!

Βάσια Αναστασίου, Αν.Γραμματέας Επικοινωνίας ΠΑΣΟK

Καλή χρονιά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Εύχομαι Φως, αγάπη και πρώτα από όλα την υγειά μας.

Βασίλης Παπικινός, σεφ:

Εύχομαι παγκόσμια Ειρήνη,Αγάπη και Γαλήνη.Σημερα περισσότερο από ποτέ αυτές οι έννοιες έχουν τεράστια αξία ,όσο τετριμμένες και συνηθισμένες ακούγονται Γαστρονομικά θα ευχηθώ να καταξιωθεί και εδραιωθεί η ελληνική κουζίνα παγκοσμίως και η κουζίνα των Κυκλάδων να καταλάβει τη θέση που της αξίζει στον εγχώριο γαστρονομικό χάρτη.

Νεκταρία Κοκκινάκη, σεφ:

Ο νέος χρόνος πού έφτασε καλός κι ευλογημένος μ’ αγάπη, υγεία και χαρά ας είναι φορτωμένος!
Εύχομαι ο νέος χρόνος που έρχεται να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία σε όλων των κόσμο, ευτυχία, ευημερία και ήρεμες στιγμές!!! Κανένα σπίτι να μην υπάρξει χωρίς φαγητό!!

Νίκος Κουλούσιας, σεφ:

Το 2023 να είναι μια χρονιά που θα γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν ώστε να περνάει ο κάθε άνθρωπος όμορφα , με υγεία και χαρές στο σπιτικό του. Χρόνια πολλά καλή χρονιά

Κωνσταντίνος Φάης, καλλιτέχνης:

Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει βαδιζοντας στα προπύλαια του 2023, ως εκ τούτου θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα η νέα χρονιά να μας φέρει εν αφθονία πρωτίστως, τα δυο πιο πολύτιμα αγαθά, υγεία και τύχη. Είθε επίσης το νέο έτος να επουλώσει τις πληγές του απερχόμενου και να φέρει ειρήνη και αγάπη απαλύνοντας τις καρδιές όλων των συνανθρώπων μας. Όλες οι δυσάρεστες συγκυρίες σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, ας αποτελέσουν απλά μια κακή ανάμνηση και όμοιες τους να μην βιώσουμε ποτέ ξανά. Ευδαιμονία και ψυχική αναζωογόνηση ας κατακλύσουν όλη την οικουμένη.

Εύα Δανιήλ, καλλιτέχνης:

Εύχομαι αγάπη, υγεία, ειρήνη και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Μια νέα χρονιά είναι μια νέα λευκή σελίδα. Ας τη γεμίσουμε όλοι μαζί με τα πιο όμορφα χρώματα!

Δώρα Πασχαλίδου, πρωταθλήτρια Judo:

Φεύγουν οι ώρες, οι μέρες κι οι στιγμές. Υστερα επιστρέφουν και γίνονται χρονιές! Ας τις ζωγραφίσουμε όμορφες και φωτεινές! Τούτη η χρονιά που θα χαράξει, χαρές και γέλιο να φυλάξει! Στο όμορφο σπιτικό σου εύχομαι υγεία, αγάπη και χαρά και μέσα στη καρδιά σου να χορεύουν χρώματα ζωηρά! Με Χριστό στην καρδιά, αίτη πολλά κι ευλογημένα! Καλό και ευτυχισμένο νέο έτος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ