Το άκυρο πλασάρισμα των ηρώων της αποδείχθηκε μια νερόβραση ταινία

Στον καιρό της καραντίνας σίγουρα όλοι είδαμε δεκάδες ταινίες. Μια από αυτές που έβαλε το συνδρομητικό κανάλι ήταν το Justice League.

Ήταν μια ταινία που οι  comic-fun (και ειδικά οι λάτρεις της DC comics) την περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό σε όλα τα επίπεδα παρακολουθώντας την ταινία ξανά!

Ο μόνος που διασώθηκε από όλο αυτό το φιλμ ήταν ο Μπεν Άφλεκ  ο οποίος μάλιστα είχε λοιδορηθεί από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα ενσάρκωνε τον Μπάτμαν.

Ίσως αν ήταν ένα Μπάτμαν μόνο του, πάνω του γυρισμένο να είχε μπει στις θρυλικές μορφές που φόρεσαν την μαύρη μπέρντα.

Αλλά ας προχωρήσουμε παρακάτω…

Justice League Vs Avegers

Σίγουρα η κόντρα των ηρώων της DC με αυτούς της Marvel είναι μια μάχη που σίγουρα θα ήταν ομηρική και έχει περάσει από το μυαλό όλων των comic-lovers.

Ωστόσο η μεταφορά των λεγεώνων στην μεγάλη οθόνη έχει ξεκάθαρο νικητή τους Avegers.

To Justice League φαντάζει με τον φτωχό συγγενή χωρίς σενάριο, πλοκή και καθήλωση. Και πολλοί απογοητεύτηκαν.

The bad guy

Ο Steppenwolf ήταν πολύ προβλέψιμος και νερόβραστος. Διεκδικούσε την αρχηγία του σύμπαντος χωρίς να διαθέτει μια “τσαχπινιά” μια δύναμη που θα τον έκανε ξεχωριστό.

Ήταν ένα σημείο κομβικό που η πλοκή δεν προχωρούσε. Ένας επίπεδος κακός δεν βοηθάει σε ανατροπές και δεν πηγαίνει το σενάριο παρακάτω.

Η νεκρανάσταση του superman

Τραγελαφικό τουλάχιστον. Ο superman ανασταίνεται και είναι θυμωμένος και μόνο με την δύναμη της αγάπης συνέρχεται… Ούτε παιδί του δημοτικού δεν θα σκεφτόταν τέτοια πατάτα.

Είπαμε “οκ” με την μυθοπλασία, αλλά η όλη αυτή η φρικιαστική ανάσταση μάλλον υποτιμά τη νοημοσύνη μας.  

Το κοινό της γύρισε την πλάτη

Η ταινία Justice League  συγκέντρωσε 657.9 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις (έχοντας προϋπολογισμό 300 εκατ. δολάρια) εντούτοις δεν ικανοποίησε κανέναν.

Ο Aquaman διασώθηκε από το ναυάγιο

H απεικόνιση του Aquaman στο JL ήταν από τα λίγα ευχάριστα που είδαμε στην λεγεώνα.

Ο Momoa έδεσε στον ρόλο την οντότητα που του άρμοζε και έδωσε μια νέα πνοή σε έναν γενικά όχι και τόσο δημοφιλή χαρακτήρα.

Το Justice League μπορεί να πάτωσε, άλλα ο Aquaman φαίνεται πως ήξερε να κολυμπάει και όχι μόνο βγήκε στην επιφάνεια αλλά έσπασε τα ταμεία και τα box office. Το κοινό τον αναζήτησε στην σόλο ταινία του και μάλλον θα τον ακολουθήσει και στις επόμενες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ