Τέλος οι επεξεργαστές Intel από τα apple

Κάποτε ένα μήλο έπεσε και ο Νεύτωνας διατύπωνε τον νόμο της βαρύτητας, εν έτει 2020 το μήλο έπεσε και “παρέσυρε” τους επεξεργαστές της Intel.

Οι φανατικοί της Apple σε όλο τον πλανήτη αναμένουν την σηματοδότηση της νέας εποχής των αγαπημένων τους συσκευών καθώς το νέο στοίχημα της εταιρείας δεν θα περιλαμβάνει τους μικροεπεξεργαστές της Intel που της έδωσαν απίστευτη ώθηση.

Η Apple δουλεύει πάνω στη δημιουργία νέων επεξεργαστών για τα Mac, με βάση το A14 chip, που θα υπάρχει και στο πολυαναμενόμενο iPhone 12.

Το προφίλ των νέων επεξεργαστών

Οι καινούριοι επεξεργαστές θα έχουν 12 πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πυρήνων υψηλής απόδοσης και τουλάχιστον τέσσερις πυρήνες εξοικονόμησης ενέργειας.

Η τεχνολογική επανάσταση θα είναι το αμέσως επόμενο βήμα με το A15 chip

Μπορεί χιλιάδες χρήστες συσκευών Apple να ξαφνιάζονται και να προβληματίζονται από αυτά τα νέα μα η εταιρεία τα σχεδίαζε χρόνια πριν.

Οι καινοτόμοι ARM (Advanced RISC Machines) μικροεπεξεργαστές της Apple είναι φτιαγμένοι για να κάνουν κάτι πολύ απλό και σημαντικό: Θα μπορούν να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητά τους με πολύ λιγότερες πληροφορίες και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα. Θα το κάνουν καταναλώνοντας επίσης λιγότερη ενέργεια. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ακόμη πιο γρήγορες συσκευές για τους χρήστες. 

Κόστος

Κάτι που εξέτασαν πάρα πολύ σοβαρά οι άνθρωποι της Apple ήταν ο παράγοντας του κόστους. Επιλέγοντας να συνεργαστούν με την TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) μειώνουν αισθητά τα έξοδα κατασκευής, επενδύοντας παράλληλα σε μία οικονομία κλίμακας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ