Ο Όμιλος LEGO μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή από ξύλινα αντικείμενα σπιτιού
Σχεδιασμένα σε συνεργασία με το δανέζικο ντιζάιν brand Room Copenhagen, η συλλογή περιλαμβάνει κορνίζες, κρεμάστρες τοίχου, βιβλιοθήκες και συρτάρια γραφείου. Κάθε αντικείμενο έχει σχεδιαστεί βάσει των αυθεντικών διαστάσεων τούβλου LEGO και, ως εκ τούτου, τα συρτάρια του γραφείου και οι κορνίζες μπορούν να στοιβάζονται, εάν το επιθυμείτε.

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υλικών παιχνιδιού στον κόσμο, ο Όμιλος LEGO αρχικά σκάλιζε τα παιχνίδια του σε ξύλο μέχρι το 1960, όταν έκανε την πλήρη μετάβαση στο πλαστικό. Εκτός από την κυκλοφορία της ξύλινης μίνι φιγούρας LEGO Originals το 2019, αυτή η νέα συλλογή είναι η πρώτη φορά που η μάρκα εργάζεται με αυτό το φυσικό υλικό εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια.
«Το Room Copenhagen γνωρίζει καλά τη δημιουργία και την παραγωγή αναβαθμισμένων τούβλων LEGO για την αποθήκευση και την οργάνωση των παιδιών στο σπίτι και αυτή η κυκλοφορία οδηγεί τη συνεργασία μας με τον Όμιλο LEGO στο επόμενο επίπεδο, όσον αφορά την επέκταση η σειρά προϊόντων που απευθύνεται σε ενήλικες. Το δοκιμάσαμε με την κυκλοφορία της ξύλινης μίνι φιγούρας LEGO Originals και η επιτυχία αυτού του προϊόντος μας ενέπνευσε να αναδείξουμε μια ολόκληρη σειρά από το ίδιο υλικό», δηλώνει ο Jacob Eberhard, Διευθύνων Σύμβουλος στο Room Copenhagen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ