Τι έδειξαν οι βαθμολογίες στο Tripadvisor

Στην Ελλάδα είναι  οι τέσσερις από τις δεκατρείς ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης σύμφωνα με την βαθμολογίες από το Tripadvisor.

Μήλος

Το κλέφτικό της Μήλου κατακτά τη δεύτερη θέση των βαθμολογιών το  2020.

Ωστόσο, δεν πρέπει οι επισκέπτες να περιμένουν μια μεγάλη παραλία, αλλά υπάρχουν συναρπαστικοί βράχοι κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά. Βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία.

Ο κόλπος είναι προσβάσιμος μόνο δια θαλάσσης, δηλαδή με καραβάκι ή καγιάκ. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει: Η ελληνική παραλία βαθμολογήθηκε «εξαιρετική» 1057 φορές στο Tripadvisor.

Κρήτη

Υψηλή  θέση στις βαθμολογίες των χρηστών έχει και η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη

Δεν πρέπει κανείς να χάσει αυτή την ευκαιρία. Αυτά νερά, αυτή την άμμο. «Εκπληκτική. Θα επέστρεφα ανά πάσα στιγμή», έγραψε ένας επισκέπτης στο Tripadvisor.

Η παραλία Μπάλος, μια λιμνοθάλασσα στην Κρήτη βρίσκεται στην χερσόνησο της Γραμβούσας. Η παραλία Μπάλος προσελκύει κολυμβητές με την ψιλή, λευκή γεμάτα όστρακα και κοράλλια άμμο. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και ρηχά, γι ‘αυτό η παραλία είναι επίσης κατάλληλη για οικογένειες με παιδιά.

Ελαφόνησος

Θέση στις ομορφότερες παραλίες στην Ευρώπη έχει και η Σίμος στην Ελαφόνησο. Μια υπέροχη παραλία που θαρρείς πως ο χρόνος έχει σταματήσει σαγηνευμένος από την ομορφιά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ