Ο Jimmy και ο Billy Lee είναι δύο αδέρφια, άσοι στις πολεμικές τέχνες. Η κοινή και η ταυτόχρονη μάχη τους κατά των συμμοριών με σκοπό να σώσουν την φίλη του Billy την Marion από τους τη συμμορία των Black Warriors είναι και η ιστορία του Double Dragon . Όλα για μια γυναίκα λοιπόν και αφού οι ήρωες την αγαπούν προσπαθούν να την σώσουν από τα χέρια των κακών, οι οποίοι είναι και αυτοί με την σειρά τους πολύ σκληροί πολεμιστές.

Πέρα από τις κλασικές γροθιές και κλωτσιές οι αντίπαλοι των αδερφών Lee πετούν βαρέλια, έχουν μικρά μαστίγια, ενώ υπάρχουν και οι πιο αδίστακτοι που με το που βλέπουν τους ήρωες του παιχνιδιού βγάζουν μαχαίρι. Το καλό ήταν αφού ο Jimmy ή ο Billy τους νικήσουν μπορούν να πάρουν (για λίγο) το όπλο που χρησιμοποιήθηκε πριν λίγο εναντίο τους. Ενώ η βασική τους επίθεση είναι γροθιές, λακτίσματα εδάφους και αέρος…

Το στόρυ και το gameplay απλό, άλλωστε τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή είναι τα απλά και αυτό φαίνεται ότι το είχαν κατά νου οι εμπνευστές και οι δημιουργοί του και ίσως γι’ αυτό σημείωσαν και μια διαχρονική επιτυχία.

Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως το Double Dragon καθόρισε το είδος beat-em-up και ενέπνευσε πολλά παιχνίδια παρόμοιας μορφής, τα οποία τότε θωρούντουσαν διαδραστικά.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ