Στην Πτολεμαΐδα

Από τις πιο κλασικές ταινίες ο Ρόκυ 3! Και να μη σ’αρέσει ο Σταλόνε σίγουρα θα το έχεις δει. Ο αντίπαλος του έκανε την προετοιμασία για τον αγώνα με ό,τι πιο εξελιγμένο σε όργανο ενώ ο Ρόκυ στη φύση με ευφάνταστα αλλά ουσιαστικά για την εκγύμναση του μέσα.

Στην Πτολεμαϊδα εκεί όπου ο Χρίστος Χριστίδης έφτιαχνε τους πρωταθλητές που διέπρεψαν στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα μοιράζεται την σκυτάλη και τις γνώσεις του με τις δύο κόρες του την Γραμματική και τη Βασιλική και έτσι από κοινού δημιούργησαν το Anti Virus Gym.

Στο πρωτοποριακό εγχείρημα εκγύμνασης και του ξεχωριστού χώρου Anti Virus Gym συμμετέχει και ο Παναγίωτης Σπανόπουλος ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ΣΤΥΛ ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται χρόνια με την Γραμματική Χριστίδου.

Γυμναστική σε χώρο εξωτερικό με όργανα που ενδυναμώνουν το σώμα και διεγείρουν τις αισθήσεις και θες συνεχώς να καταρρίψεις το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Υπενθυμίζεται πως η Γραμματική έχει κατακτήσει παγκόσμιες διακρίσεις και η Βασιλική έχει κάνει δυνατές εμφανίσεις σε τουρνουά στο άθλημα του taekwondo.

Πραγματικά πολύ τυχεροί οι κάτοικοι στην Πτολεμαΐδα που έχουν ένα κόσμημα για την γυμναστική τους, που οι προδιέγραφες του είναι αντίστοιχες με αυτές του εξωτερικού και που σίγουρα στα αστικά κέντρα θα ζήλευαν βλέποντας το.

Σίγουρα η προπόνηση στο Anti Virus Gym είναι εμπειρία ζωής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ