Ο Ρούντολφ, οι καλικάντζαροι, ο Άγιος Βασίλης, τεράστια ζαχαρωτά και πολύχρωμα ζωγραφιστά λαμπιόνια κοσμούν τις βιτρίνες της Χαλκίδας.

Η πόλη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χριστουγεννιάτικο παραμύθι και αυτό το οφείλει στη ζωγράφο Αιμιλία Κουβέλη που έχει «ντύσει» με τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές της σχεδόν όλες τις προθήκες της πόλης.

Η Αιμιλία μιλά στο Newsbomb.gr και δηλώνει χαρούμενη που η πόλη της έχει αποκτήσει αυτή τη χριστουγεννιάτικη νότα που σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Όλη η Χαλκίδα μια χριστουγεννιάτικη εικόνα, παντού χρώματα…

«Είμαι χαρούμενη που η πόλη μου είναι γεμάτη με σχέδια χριστουγεννιάτικα, πολλές βιτρίνες φέρουν την επιμέλειά μου τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Ήθελα να δώσω μια νότα αισιοδοξίας, άλλωστε τα Χριστούγεννα κατά κύριο λόγο ανήκουν στα παιδιά και αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουμε και εμείς παιδιά».

Πόσες προθήκες έχετε ζωγραφίσει;

«Πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα. Αρκεί να σας πω πως έχω αρχίσει να δουλεύω αυτά τα πρότζεκτ από αρχές Νοεμβρίου. Τώρα αυτές τις ημέρες, είναι οι τελευταίες πινελιές που κάνω. Η Χαλκίδα στο κέντρο της είναι ένα κάδρο χριστουγεννιάτικο, εορταστικό, που θεωρώ ότι ανοίγει την καρδιά και την διάθεση όλου του κόσμου!».

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ