Σε μια χρονιά που η Hyundai Motor Company κέρδισε 19 iF Design Awards για καινοτόμα αυτοκίνητα και πρωτότυπα, τα έξι (6) βραβεία των ενεργειών marketing της εταιρείας ανέδειξαν και το δημιουργικό έργο της εταιρείας σε ψηφιακούς και φυσικούς χώρους, επιδεικνύοντας το εύρος και το βάθος του έργου της.

Η Hyundai Motor κέρδισε σημαντικό αριθμό διάσημων iF Design Awards στις κατηγορίες Communication και User Experience (UX) για την επικοινωνία του αναγνωρισμένου αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος IONIQ 6 της εταιρείας, το οποίο κέρδισε παράλληλα και το “Gold” βραβείο στην κατηγορία Product.

«Αυτά τα βραβεία είναι πολύ σημαντικά για τη Hyundai και αντιπροσωπεύουν όχι μόνο την αριστεία των προϊόντων μας, αλλά και τις μοναδικές αξίες της εταιρείας μας και τις προσπάθειές μας που είναι αφιερωμένες στην παροχή κορυφαίας εμπειρίας μετακίνησης στους πελάτες μας» δήλωσε ο κ. Sungwon Jee, Senior Vice President και Global Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. «Η Hyundai θα ενισχύσει περαιτέρω τις δραστηριότητές της για να παρέχει εμπειρίες που ευθυγραμμίζονται με το όραμα της εταιρείας μας «Πρόοδος για τον Άνθρωπο» για ειλικρινή επικοινωνία με τους πελάτες μας».

Η διεθνής κριτική επιτροπή του iF Design Award ανέδειξε το βίντεο της παγκόσμιας πρεμιέρας του IONIQ 6 στην κατηγορία Επικοινωνία. Το συναρπαστικό αφηγηματικό βίντεο βασίζεται στην ιδέα “Awaken Υour World”, αφηγούμενο μια ιστορία για το ευέλικτο εσωτερικό του IONIQ 6 και την εξατομικευμένη εμπειρία των πελατών σε ένα χώρο βελτιστοποιημένο για διάφορους τρόπους ζωής. Το βίντεο επικεντρώνεται στο IONIQ 6, ένα αποκλειστικά φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό όχημα, που προσφέρει στους πελάτες μια νέα εμπειρία μετακίνησης προωθώντας την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Αυτό ταυτίζεται με το όραμα της Hyundai για «Progress for Humanity», το οποίο στοχεύει να συμβάλει σε μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πελάτες.

Η κριτική επιτροπή βράβευσε επίσης το αποκαλυπτικό βίντεο σχεδιασμού IONIQ 6 για ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες για την εντυπωσιακή και καθηλωτική έκφραση του ηλεκτρικού «Electrified Streamliner» σχεδιαστικού concept στην κατηγορία Επικοινωνία. Η εντυπωσιακή υπαίθρια διαφήμιση εμφανίστηκε σε παγκόσμια σημεία ενδιαφέροντος, όπως η πλατεία K-POP στη Σεούλ, η Times Square στη Νέα Υόρκη και το Piccadilly Circus στο Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ