Ο Σερίφης του Διαστήματος και οι Αστρομαχητές είναι αμερικανική τηλεοπτική σειρά anime που στην Ελλάδα έκανε την εμφάνιση της ως βιντεοκασσέτα και μάλιστα έκανε επιτυχία μεγάλη.
Το Saber Rider and the Star Sheriffs προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά κατά την τηλεοπτική περίοδο 1989 έως 1990 και σποραδικά από τον τηλεοπτικό σταθμό 0-6, New Channel και διάφορα τοπικά κανάλια (π.χ. Ναύπακτος TV, Θεσσαλία TV), υπό τον τίτλο Ο Σερίφης του Διαστήματος και οι Αστρομαχητές.

Η σειρά διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον: Η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί πέρα της γης και αποικίσει πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν, δημιουργώντας τα Νέα Σύνορα. Για να προστατευθούν οι έποικοι και να διατηρηθούν οι νόμοι εντός των Νέων Συνόρων, ένας στρατιωτικός οργανισμός, το Αρχηγείο του Ιππικού έπρεπε να δημιουργηθεί. Το Αρχηγείο του Ιππικού διατηρεί μεγάλο όγκου στρατού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία των Νέων Συνόρων και εντός του υπάρχει μία ειδική μονάδα γνωστή ως Αστρομαχητές. Οι Αστρομαχητές είναι επίλεκτοι πράκτορες που ερευνούν εγκλήματα και ξεσκεπάζουν δολοπλοκίες εναντίον της ασφάλειας των Νέων Συνόρων.

Ο κύριος αντίπαλος του Αρχηγείου του Ιππικού και των Αστρομαχητών είναι μία εξωγήινη φυλή, γνωστή ως Εισβολείς που εισήλθαν στην διάστασή μας, από την Ζώνη του Ατμού, με σκοπό να την κατακτήσουν. Απαγάγουν ανθρώπους και επιτίθενται με σφοδρότητα στους εποίκους καταστρέφοντας τους οικισμούς και τις πόλεις, με σκοπό την εξόρυξη διάφορων μετάλλων και κρυστάλλων από την επιφάνεια του εδάφους.

Οι Εισβολείς είναι κάτοχοι ανώτερης τεχνολογίας. Ελέγχουν μυριάδες γιγαντιαίων ρομποτικών μονάδων με όπλα και αμυντικά συστήματα πολλαπλάσια καλύτερων εκείνων του συμβατικού στρατού του Αρχηγείου του Ιππικού. Η μοναδική ελπίδα είναι το Ramrod, ένα διαστημόπλοιο που έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε παντοδύναμο ρομπότ και μπορεί να αντιμετωπίσει τους Εισβολείς με ίσους όρους.

Αλήθεια εσείς το θυμάστε;;

Ο Σερίφης του διαστήματος και οι αστρομαχητές

Ποιος από εμάς δεν έχει απολαύει τις περιπέτειες του Σερίφη του Διαστήματος και των Αστρομαχητών; Θυμάστε λοιπόν λεπτομέρειες από αυτό το παιδικό κινούμενο σχέδιο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ