Η Ιωάννα Χαντζή είναι μια νεαρή κοπέλα που ενώ σπούδαζε  οι φίλες της την παρότρυναν να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο αφού με την ομορφιά που εκπέμπει αλλά και με τον χαρακτήρα της κατακτούσε τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Η ίδια όμως δεν σαγηνεύτηκε από τις σειρήνες και παρέμεινε προσηλωμένη στις σπουδές της, τις οποίες και ολοκλήρωσε.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Η συνθήκη εγκλεισμού και περιορισμού στις μετακινήσεις έχει βάλει φρένο στα σχέδια της όχι όμως στα όνειρα της. Η ίδια εκμυστηρεύεται στο Πινάκιο ότι θα τα διεκδικήσει ενώ θέλει ο κόσμος να νιώθει απέραντη αγάπη.

Η Ιωάννα Χαντζή είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι που σίγουρα θα διαγράψει μια λαμπρή καριέρα σε ό, τι και αν επιλέξει.

Ιωάννα Χαντζή πριν από δύο χρόνια απέσπασες τον τίτλο Β’ σταρ Ελλάς.  Είναι ένας τίτλος που πιστεύεις σε αντιπροσωπεύει;

«Σαν χθες μου φαίνεται… Ήταν μια μοναδική εμπειρία, συναρπαστική θα έλεγα.. Τον τίτλο τον άξιζα με  το παραπάνω! Αλλά δεν είναι μόνο ο Τίτλος που αποκόμισα.. είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστράφηκα και έμαθα πολλά χάρη σ’ αυτούς. Είμαι ευγνώμων γι’  αυτό το υπέροχο ταξίδι».

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να λάβεις μέρος σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς;

«Όλα άρχισαν από μια ανάρτηση στο Facebook για τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς τον Δεκέμβρη του 2018. Οι κολλητές μου απ’ την Σχολή ήταν αυτές που με παρότρυναν να πάρω μέρος ..και κάπως έτσι έγινε η αρχή. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό απέσπασα τον τίτλο Β’ Miss Thessaly και άλλους δύο ειδικούς τίτλους ( Best Smile, Miss Face). Ύστερα απ’ αυτό, μου ήρθε και η πρόταση για τα Ελληνικά Καλλιστεία! Αφού είχα ήδη μια μικρή εμπειρία λέω δεν έχω να χάσω κάτι όποιο και να είναι τόσο αποτέλεσμα!».

Μετά τον τίτλο σου έχεις βλέψεις στο μόντελινγκ ή στο χώρο του θεάματος;

«Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τον χώρο του μόντελινγκ  γιατί η βάση μου μέχρι το καλοκαίρι που τελείωσα με τις σπουδές μου ήταν κυρίως στο Βόλο. Ωστόσο, επειδή στα σχέδιά μου είναι και ένα Μεταπτυχιακό, αν εγκατασταθώ στην Αθήνα πολύ πιθανό να συνεργαστώ μ’  ένα πρακτορείο έτσι ώστε ταυτόχρονα να κάνω και κάτι που μου αρέσει».

Ωστόσο δεν έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις την τάση της μόδας και να γίνεις influencer;

«Είναι κάτι το οποίο δεν το αποκλείω και η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Βέβαια, θέλει πολύ χρόνο να διαθέτεις, διότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους, που θα πρέπει να προσελκύσεις το ενδιαφέρον! Να συνάδεις με λίγα λόγια με την επικαιρότητα…».

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας θεωρείς;

«Η ομορφιά για κάθε άνθρωπο έχει άλλη έννοια. Προσωπικά θεωρώ πως η ομορφιά έχει να κάνει πιο πολύ με το εσωτερικό μας κόσμο. Η ομορφιά δεν είναι ένα ωραίο πρόσωπο, ένα ωραίο σώμα. Είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και οι ατέλειες που σε κάνουν ξεχωριστό. Ένα ζεστό χαμόγελο  κι αυτό είναι ομορφιά!».

H εμφάνιση ανοίγει πολλές πόρτες;

«Σίγουρα το να έχεις μια προσεγμένη παρουσία είναι  πολύ σημαντικό σε όλους τους τομείς πόσο μάλλον στην εργασία. Μια ωραία εμφάνιση αδιαμφισβήτητα κερδίζει τον άλλον και τον εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά για σένα. Παρ όλα αυτά ένας άνθρωπος μπορεί να έχεις χίλια δυο προσόντα και προτερήματα όσον αφορά τον χαρακτήρα του οπότε η εμφάνιση θα έλεγα “του στοιχίζει” το λιγότερο μιας και η αγορά εργασίας στις μέρες μας είναι απαιτητική απ’ όλες τις απόψεις».

Παράλληλα σπουδάζεις.  Σε ποια σχολή και ποιο είναι το όνειρο σου, να ακολουθήσεις τις σπουδές σου;

«Τελείωσα τις σπουδές μου πολύ πρόσφατα  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έλαβα το πτυχίο μου τον Οκτώβριο του 2020.  Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσω και ένα Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που έχει να κάνει με τον κλάδο των σπουδών μου. Αργότερα εφόσον βρω κάτι πάνω στο αντικείμενό μου φυσικά και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό!».

Πως είναι η καθημερινότητα σου με την καραντίνα;

«Η καραντίνα έχει αλλάξει τελείως θα έλεγα την καθημερινότητα μας. Προσπαθώ να κάνω πράγματα να περνάω όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα την ώρα μου όπως το να γυμνάζομαι, να βλέπω ταινίες και να περνάω χρόνο με τους ανθρώπους μου».

Τέλος, τι θα έκανες για να αλλάξεις τον κόσμο;

«Ο κόσμος θα ήθελα να αποκτήσει την απεραντοσύνη του ουρανού και της θάλασσας στην σκέψη του και στις πράξεις του. Να είμαστε ανοιχτοί να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και να είμαστε αλληλέγγυοι με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ