Αν κάποιος έλεγε σε κάποιο παιδί την δεκαετία του 90 ότι θα έπαιζε Sonic από την Nintendo κονσόλα του σίγουρα θα τον περνούσε  (τουλάχιστον) για τρελό όμως στον κόσμο του gaming φαίνεται να είναι όλα πιθανά ακόμη και τα απίθανα.

Η καθίζηση της Sega και η επέλαση του Playstation δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην άλλοτε αυτοκράτειρα Nintendo η οποία στο νέο της Switch γεφύρωσε το αγεφύρωτο… έφερε τον μπλε σκαντζόχοιρο στις τάξεις της.

Μόνο και μόνο το εγχείρημα μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον των gamer να αφήσουν τους διαστημικούς και άχαρους μοχλούς του Playstation ή του Xbox και να δοκιμάσουν να οδηγήσουν τον σκαντζόχοιρο της Sega μέσα από την κονσόλα της Nintendo στην επίτευξη των στόχων του.

Στοίχημα η νέα γενιά των gamer

Η απλότητα του παλιού παιχνιδιού σίγουρα προσελκύει τους μυημένους σε αυτό. Τι γίνεται όμως με τις νέες γενιές των gamers;

 O συμπαθής σκαντζόχοιρος ο  Sonic ή ακόμη και το απόλυτο branding της Nintendo ο Mario είναι σε θέση να τραβήξουν την προσοχή των νέων παιδιών που το παιχνίδι τους έχει μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία;

Ο χρόνος θα το δείξει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ