Η Νόρα Παπαιωάννου μας λέει κάθε μέρα καλημέρα από την συχνότητα του Alpha και το “Happy Day” και παράλληλα από το Star Κεντρικής Ελλάδας μας προτρέπει να την κάνουμε Follow (me).

Η νεαρή δημοσιογράφος μιλάει στο Πινάκιο για την πορεία της από την Αταλάντη, στην Καστοριά, στην Λαμία και (τώρα πλέον) στην Αθήνα.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Χαμηλών τόνων η Νόρα και πολύ εργατική θεωρεί επιτυχία το γεγονός που ασκεί κάθε μέρα την δημοσιογραφία όπως είχε ονειρευτεί μικρή.

Ευτυχισμένη με την οικογένεια της ατενίζει τις ημέρες με διάθεση ευτυχίας. Ίσως και ο τρόπος ζωής της Νόρας Παπαιωάννου είναι αυτός που κρύβει μέσα του βαθιά περιεχόμενα. Να ζεις την κάθε στιγμή, να θέτεις γερές βάσεις μέρα με τη μέρα για να είσαι έτοιμος για τα μεγάλα άλματα.

Νόρα είσαι πραγματικά παντού… Happy Day καθημερινά στον Alpha (και μάλιστα πολύ πρωί) και παράλληλα παρουσιάζεις εκπομπή  Follow me στο Star Κεντρικής Ελλάδας, πως τα καταφέρνεις και είσαι παντού; Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

 «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις όσο και αν ακούγεται τετριμμένο, δεν υπάρχουν δυσκολίες. Η κούραση που νιώθεις κάποιες φορές, ξεχνιέται αμέσως λόγω του πάθους σου σε αυτό που κάνεις».

Από την Αταλάντη, Καστοριά, μετά Λαμία και τώρα Αθήνα…σα μυθιστόρημα ακούγεται. Ο κάθε σου σταθμός ήταν και μια εμπειρία δυνατή;

«Αταλάντη= παιδικές αναμνήσεις-αγάπη παντοτινή

Καστοριά= γνώσεις- φιλίες και όμορφες ανέμελες στιγμές

Η Αθήνα ήταν στόχος και τώρα πλέον όλη μου η ζωή».

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στο να ασχοληθείς με την δημοσιογραφία;

«Η ζωή τα φέρνει κάποιες φορές έτσι γιατί ξέρει καλύτερα από σένα το τι «πρέπει» ή τι είναι καλύτερο να κάνεις… Έτσι λοιπόν οι σπουδές μου τυχαία με οδήγησαν εκεί και πάλι τυχαία και κόντρα στον χαρακτήρα μου ασχολήθηκα με το επάγγελμα, χωρίς να το έχω μετανιώσει…».

Ποια είναι η πιο μεγάλη σου επιτυχία;


«Επιτυχία είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου μόνος σου…Θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία το ότι κατάφερα να παλέψω και να έρθω Αθήνα χωρίς να ξέρω κανέναν για να συνεχίσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ… την δουλειά μου».

Πως είναι η καθημερινότητα στο Happy Day;

«Η καθημερινότητά μου στο Happy day είναι έντονη, μέσα σε υπέροχους ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η κάθε ημέρα».

Χαίρεσαι που είσαι μέρος  αυτής  της εκπομπής;

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι σε μια επιτυχημένη εκπομπή και σε ένα πολύ απαιτητικό και όμορφο πόστο».

Follow me στο Star Κεντρικής Ελλάδας, μια εκπομπή που είσαι 100% εσύ…; Θα μπορούσε να ειπωθεί αυτό;

«Follow me» όπως λέει και ο τίτλος…

Αν δεν μπορούσε να ειπωθεί δεν θα υπήρχε η εκπομπή. Σίγουρα όλοι θέλουμε να αλλάζουμε πράγματα και να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας σε δύσκολες κ εύκολες προκλήσεις.Με χαροποιεί όμως το γεγονός ότι όσοι με ξέρουν μου λένε συχνά: «Είσαι έτσι όπως στην εκπομπή σου. Μην αλλάξεις και αυτό μου αρκεί…»

Έχεις φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, θα ήθελες να μας μιλήσεις λίγο για αυτήν;

«Οικογένεια και δουλειά προσπαθείς να τα συνδυάσεις όταν δεν έχεις βοήθεια και όταν έχεις και την μισή σου οικογένεια γονείς αδέρφια κτλ αλλού. Αλλά η τεράστια αγάπη για το παιδί σου σε κάνει να έχεις δύναμη σε κάθε δυσκολία!!!».

Τέλος, υπάρχουν κορυφές που τις θες και δεν τις έχεις κατακτήσει ακόμη; Ποιες είναι αυτές;

«Όχι, είμαι τυχερή αν αυτό λέγεται μόνο τύχη  (ή τύχη και δουλειά) με όσα έχω κατακτήσει ως τώρα και είμαι ευγνώμων…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ