Πριν 32 χρόνια ως πιτσιρίκια καθηλωνόμασταν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου μπροστά από την τηλεόραση. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του Μπάτμαν, στην προσπάθεια του να καθαρίσει το Γκόθαμ Σίτι από τους τρομερούς και πανούργους εγκληματίες.
Το Batman: The Animated Series είναι μια αμερικανικήτηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων υπερήρωων βασισμένη στον υπερήρωα Batman της DC Comics . Αναπτύχθηκε από τους Bruce Timm , Paul Dini και Mitch Brian , και παραγωγή της Warner Bros. Animation , προβλήθηκε αρχικά στο Fox Kids από τις 5 Σεπτεμβρίου 1992 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 1995, με συνολικά 85 επεισόδια. Για τα τελευταία 20 επεισόδια, η σειρά έλαβε τον τίτλο στην οθόνη The Adventures of Batman & Robin , ο οποίος χρησιμοποιήθηκε επίσης για επαναλήψεις προηγούμενων επεισοδίων. Η σειρά έγινε η πρώτη στη συνέχεια του κοινού DC Animated Universe , δημιουργώντας περαιτέρω τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, ταινίες μεγάλου μήκους, κόμικς και βιντεοπαιχνίδια με τα περισσότερα από το ίδιο δημιουργικό ταλέντο.

Πλοκή

O θρυλικός Batman, o άγρυπνος φρουρός της Gotham City, ο μασκοφόρος τιμωρός του εγκλήματος αντιμετωπίζει εκτός από τον μόνιμο εχθρό του τον Τζόκερ, όλους τους γνωστούς κακούς όπως ο Πιγκουίνος, η Πόιζον Άϊβυ, ο Γρίφος κ.α. Το έχεις;;; Θα τα καταφέρεις στο κουίζ που ακολουθεί;

Έβλέπες Batman:The Animated Series; Απόδειξε το

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ