Η πιο βαθιά αλήθεια της ζωής μας είναι αυτή της Ανάστασης του Χριστού. Και φέτος στο Πινάκιο μοιράζονται ευχές και θετική ενέργεια προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Χρόνια Πολλά!

Στέλλα Κονιτοπούλου, τραγουδίστρια: Αισιοδοξία στις ζωές μας


Εύχομαι αυτό το Πάσχα να φέρει περισσότερο φως και αισιοδοξία στις ζωές όλων μας!

Βασίλης Μπατής, τραγουδιστής: Να ξεπερνάμε συνεχώς τα όρια

Φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει πλαστεί έτσι ώστε να ξεπερνά συνεχώς τα όρια του.
Εύχομαι η φετινή ανάσταση Του Κυρίου να μας γεμίσει φώς, δύναμη ανθρωπιά.

Ηρώ Μουκίου, ηθοποιός: Να μιλάμε με τη γλώσσα της αγάπης και της ενσυναίσθησης

Δεν ξέρω τι να ευχηθώ για αυτό το Πάσχα που είναι στη σκιά μια σύγχρονης τραγωδίας με την κάθαρση να εκκρεμεί…. Το μόνο που θα ευχόμουν είναι να μάθουμε ξανά να μιλάμε την παγκόσμια γλώσσα – αυτήν πριν τη Βαβέλ- την γλώσσα της αγάπης, της ενσυναίσθησης, της ευθύνης, της συνείδησης . Καλό κι ευλογημένο Πάσχα!

Δημήτρης Καλαντζής, ηθοποιός: Κρατήστε ζωντανή μες στο κεφάλι σας, τη φασαρία που κάνατε παιδιά


Το κεφάλι μου είναι γεμάτο από τους χαρούμενους θορύβους των ημερών του Πάσχα στο χωριό…στην πατρίδα όλων μας, που είναι τα παιδικά μας χρόνια. Γεμάτο, από τις φωνές των αγαπημένων ανθρώπων…από τα ουρλιαχτά χαράς για την ελευθερία του να τρέχεις χωρίς να σε κυνηγάει κανένας… Από ένα σωρό τέτοιες στιγμές, που χάθηκαν στην πορεία…και κάθε φορά τις ψάχνουμε εναγωνίως. Γιατί αυτή είναι η Ανάστασή μας. Αυτό προσπαθώ τέτοιες μέρες. Να μην σταματήσει αυτός ο γλυκός θόρυβος…Κρατήστε ζωντανή μες στο κεφάλι σας, τη φασαρία που κάνατε παιδιά. Αυτή είναι η ευχή μου…Άλλη Ανάσταση, δεν υπάρχει…

Ζέφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρος του PESWomen: Φως στις καρδίες μας

Αγάπη, αλληλεγγύη, ελπίδα.
Αυτή η Ανάσταση να μας βρει όλους και όλες με υγειά και φως στις καρδιές μας. Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση

Σταύρος Νικολαϊδης, ηθοποιός: Να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία

Εύχομαι αυτή η ανάσταση να φέρει λίγο φως στις καρδιές όλων μας και να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Όσες αναποδιές και να φέρνει ζωή να έχουμε υπομονή και επιμονή και να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, γιατί σε ένα ανοιγόκλειμά του ματιού μπορεί να χαθούν τα πάντα.

Αλέξης Καρδαράς, σκηνοθέτης: Ανάσταση των προσδοκιών, των επιθυμιών, των ελπίδων


Μέγα Σάββατο και Ανάσταση.Η πρωτοχρονιά τής άνοιξης! Η γέννηση κι η αναγέννηση.
Πνευματική και υλική. Η Ανάσταση των προσδοκιών, των επιθυμιών, των ελπίδων. Ακούραστα, λοιπόν, όπως κάθε χρόνο,
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους! Με Αγάπη, Σοφία, και όλα καλά θα πάνε!

Άννα Ζηρδέλη, δημοσιογράφος: Το Πάσχα είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα

Κάθε χρονιά και μια νέα δοκιμασία για την χώρα μας, την οικογένεια μας, τους συνανθρώπους μας !

Το Πάσχα είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα.

Εύχομαι και ελπίζω πως το Άγιο Φως της Ανάστασης θα καταφέρει να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Κωστής Σαββιδάκης, ηθοποιός: Να συνεχίσουμε να λέμε σ’αγαπω στους ανθρώπους μας

Αυτό το Πάσχα, ας μας βρει ενωμένους, αγαπημένους, και γερούς, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται στο μέλλον, τα επόμενα χρόνια.

Ας συνεχίσουμε να λέμε “σ’ αγαπώ” στους ανθρώπους μας, γιατί τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο – τίποτα και κανένας.

Εύχομαι “Καλή Ανάσταση”, κι ας έχουμε τις αγκαλιές μας ανοιχτές όλο το εικοσιτετράωρο.

Καλή Ανάσταση!

Αλίκη Ζαχαροπούλου, ηθοποιός: Το τέλος του κάθε Γολγοθά

Πάσχα σημαίνει αγάπη. Είναι η στιγμή που μας δίνεται η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε και να προχωρήσουμε μπροστά, με οδηγό την ελπίδα.
Ας ειναι εδώ λοιπόν το τέλος κάθε Γολγοθά. Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία, δύναμη, ευτυχία και αγάπη !

Στέλιος Καλαθάς, ηθοποιός: Το Αγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας και τα σκοτάδια μας


Εύχομαι σε ολους το Αγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας και τα σκοτάδια μας. Ζούμε μέρες αγριότητας ας ευχηθούμε να έρθει Ειρήνη και γαλήνη στον κόσμο …και μέσα μας. Επειδή όμως δεν αρκούν μόνο οι προσευχές ,ας προσπαθήσουμε όλοι ,ο καθένας απο το δικο του μετερίζι να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Χρόνια πολλά ,χρόνια με αναστάσιμο φως εντός μας!

Πηγή Μπουκουβάλα, ηθοποιός:Ο καθένας να έχει την δική του πρσοωπική ανάσταση
Καλό Πάσχα να έχουμε ο καθένας ξεχωριστά να έχει τη δίκη του προσωπική ανάσταση.Η αντοχή στα δύσκολα τώρα φαίνεται … πρέπει να αντέξουμε .

Έλενα Γεωργαντά, τραγουδίστρια: Το Άγιο φως να φέρει ελπίδα

Εύχομαι το αγιο φως της Αναστάσης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα.
Καλή Ανάσταση και καλό πασχα με υγεία.

Ελένη Καμπάκη, δημοσιογράφος ΕΡΤ: Ανάσταση Ελπίδας για όλους μας


Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση Ελπίδας για όλους μας, για έναν κόσμο πιο Ανθρώπινο, Ειρηνικό, Δίκαιο, Δημιουργικό και Ευτυχισμένο.Το Άγιο Φως να λάμψει σε όλους μας ελπίδα και αγάπη για τη ζωή!!!

Χριστίνα Γκίρμπα, δημοσιογράφος: Ανάσταση με αγαπημένους ανθρώπους δίπλα μας

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες , φτάνοντας κοντά στην Ανάσταση και ερχόμενοι πιο κοντά όλοι μεταξύ μας , περνούν διάφορες σκέψεις απο το μυαλό μας . Φέτος η σκέψη μας είναι στην Τουρκία και τη Συρια λόγω των σεισμών και τους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά και στους Έλληνες που έχασαν τόσο άδικα και απρόσμενα τους δικούς τους ανθρώπους στη μεγάλη τραγωδία των Τεμπων .
Επομένως η λέξη υγεία έχει περισσότερο νόημα απο ποτέ … Εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε δίπλα μας τους αγαπημένους μας και να είναι υγειής ! Αυτό θα μας χαρίσει την πραγματική ευτυχία ψυχική , πνευματική και ουσιαστική . Καλή Ανάσταση σε όλους.

Λευτέρης Πράσινος, δημοσιογράφος: Να διώξουμε μακριά κάθε σκοτάδι

Οι άγιες μέρες του Πάσχα να χαρίσουν φως στις ψυχές όλων μας, διώχνοντας μακριά κάθε σκοτάδι… Να μνημονεύουμε όσους δεν είναι πια κοντά μας & μας λείπουν, ώστε με ένα ξεχωριστό τρόπο να τους νιώθουμε δίπλα μας.

Υγεία, τύχη & αγάπη σε εσάς & τις οικογένειες σας!

Ευδοκία Λελεδάκη, δημοσιογράφος: Στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους

Εύχομαι από καρδιάς Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους! Μετά την εθνική τραγωδία που μας συγκλόνισε, η χώρα και οι πολίτες της έχουν ανάγκη από στιγμές χαράς και ελπίζω τις ημέρες του Πάσχα να έχουμε όλοι κάποιες, με τους δικούς μας ανθρώπους. Πάντα με υγεία!

Χρήστος Τζαφόλιας, Sales and Marketing Director a Desyllas Games: Να γίνουμε πάλι παιδιά


Με αφορμή τον εορτασμό του Ορθόδοξου Πάσχα εύχομαι ο καθένας ξεχωριστά να κάνει το δικό του “πέρασμα” και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Με μια απλή αφορμή όπως το να μαζευτούμε και να παίξουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσουμε να μοιραζόμαστε και να δημιουργούμε ξανά αληθινές εμπειρίες ζωής. Χρόνια πολλά.

Ανδριανή Αγγελιδάκη, δημοσιογράφος:Ας κάνουμε το πέρασμα στην εσωτερική μας ελευθερία

Αυτό το Πάσχα ας αναστηθούν μέσα μας όμορφα συναισθήματα. Υγιή συναισθήματα και δυνάμεις που μας εξελίσσουν.
Ας κάνουμε το πέρασμα στην εσωτερική μας ελευθερία, στην ψυχική μας ανάταση και στην άδολη αγάπη.
Ας νικήσει η ζωή με όλα της τα δύσκολα και εμείς όλοι εύχομαι να επιλέγουμε κάθε μέρα να υπηρετήσουμε την επιθυμία μας για τη ζωή κόντρα στο φόβο μας για τους μικρούς καθημερινούς θανάτους και τις απώλειες που βιώνουμε. Ας επιλέγουμε κάθε μέρα μια ζωή με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, σεβασμό και αρμονία.

Λίτσα Παλαμά, παρουσιάστρια: Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει λύτρωση στις ψυχές μας

Εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει τη λύτρωση στις ψυχές όλων μας να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Αντώνης Μπιδέρης, δημοσιογράφος,νομικός: Το Άγιο Φως να γεννήσει στις ψυχές μας

Ήρεμες, χαρούμενες και όμορφες πασχαλινές μέρες, με υγεία και αγάπη! Το Άγιο Φως να γεννήσει στις ψυχές μας αγαπη και ελπίδα, να μας δείξει τον δρόμο της επιείκειας και μας ανακουφίσει φανερώνοντας μας την συγχώρεσης προς τον εαυτο μας και τον συνάνθρωπο μας.
Καλές γιορτές πινάκιο!

Αναστασία Βασιλική Γκολέμη, δημοσιογράφος: Φάρος ευτυχίας


Καλή Ανάσταση με υγεία, χαμόγελο και αισιοδοξία! Το Αναστάσιμο Φως να είναι οδηγός ευτυχίας και αγάπης για όλους σας. Ο φάρος της ελπίδας στην δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε

Νάσια Σκαμπραρδώνη, ψυχολόγος: Το φως της Αναστάσεως να μας φέρει αγαλλιάση

Εύχομαι το Άγιο φως της Αναστάσεως να μας φωτίσει, να μας φωτίσει το μυαλό και την ψυχή μας και να μας φέρει αγαλλίαση! Υγεία, Αγάπη, Ηρεμία και μεγαλη Αγκαλιά σε καιρούς που και τα απλά καθημερινά αμφισβητούνται κι είναι δύσκολα!

Άννα Μπρα, ζωγράφος, καλλιτέχνης:  Αγάπη και πίστη για να βρούμε την ελπίδα

Ο Χριστός σταυρώθηκε σηκώνοντας στους ώμους  του τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων. Η θυσία αυτή είναι η υπέρτατη ένδειξη αγάπης και η δική μας θυσία γι’Αυτόν είναι να τηρούμε τις εντολές Του οι οποίες τί είναι; Είναι κανόνες ηθικής, αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς! Ό,τι δηλαδή ο άνθρωπος χάνει με την απομάκρυνσή του. Έχουμε, λοιπόν. την αγάπη και την πίστη και ανάμεσα τους βρίσκουμε την ελπίδα. Αυτά είναι όλα τα όπλα που χρειαζόμαστε στους καιρούς που διανύουμε. Εύχομαι τη φετινή Ανάσταση να τη ζήσουμε πιο ουσιαστικά όλοι και να έρθει ο κάθε ‘ένας από μας ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό, στην αγάπη, τη πίστη και την ελπίδα!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς, εκδότης: Ας κοιτάξουμε μέσα μας!

Η τελευταία δεκαπενταετία μας δίδαξε πολλά, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να καταλάβουμε ότι δεν φτάνει να δείχνουμε με το δάχτυλο τους άλλους, ότι έχουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό που βιώνουμε και ότι οι μεγάλες αποφάσεις που ζητάμε από τους γύρω, ξεκινάνε από τις μικρές αποφάσεις που παίρνουμε εμείς καθημερινά. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, δεν ξέρουμε αν θα ξυπνήσουμε αύριο και αυτό είναι ίσως το πιο δυνατό καμπανάκι για να δούμε την αλήθεια και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο! Εύχομαι Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο!

Πηγή Μπουκουβάλα, ηθοποιός:Ο καθένας να έχει την δική του προσωπική ανάσταση


Καλό Πάσχα να έχουμε ο καθένας ξεχωριστά να έχει τη δίκη του προσωπική ανάσταση.Η αντοχή στα δύσκολα τώρα φαίνεται … πρέπει να αντέξουμε .

Κώστας Χριστόπουλος, συγγραφέας: Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές και το πνεύμα όλων μας


Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές και το πνεύμα όλων μας!! Σας εύχομαι να είστε φωτεινοί σαν τις λαμπάδες σας, εκρηκτικοί σαν τα πυροτεχνήματά σας, γλυκοί σαν τα κουλουράκια και τα τσουρέκια σας, φλογεροί σαν τα κόκκινα αυγά σας και να έχετε καλύτερη τύχη απ’το αρνί σας!! Καλή Αναστάση!!

Μαρία Σιλγκούνα, επιχειρηματίας: Περισσότερα χαμόγελα

Το φετινό Πάσχα ας μας βρει με περισσότερα χαμόγελα, με δημιουργική διαθεση και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον! Υγεία σε όλο τον κόσμο, Καλό Πάσχα!

Θεόδωρος Κοκκινίδης, ιδιοκτήτης μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων: Το Άγιο φως να φωτίσει όλα τα σκοτάδια των ανθρώπων

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ανάταση στο πνεύμα.Το Άγιο φως να φωτίσει όλα τα σκοτάδια των ανθρώπων απανταχού της οικουμένης.
Ευχές για υγεία, ειρήνη και ειλικρινή αγάπη.

Έφη Γκούλή, παραολυμπιονίκης: Xαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες

Εύχομαι ήρεμες όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες, με υγεία και αγάπη! Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!

Παναγιώτης Χατζηαναγνώστου καραγκιοζοπαίχτης-τραγουδιστής, : Το Άγιο Φως, να φωτίσει τις καρδιές μας


Εύχομαι το Φως της Αναστάσεως, να φωτίσει τις καρδιές μας & να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο !

Νίνα Καραπάνου,τραγουδίστρια: Το Άγιο Φως να φέρει ευλογία στα σπίτια μας


Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία στα σπίτια όλου του κόσμου !
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !

Άννα Δημητρίου, τραγουδίστρια: Η Ανάσταση να ζεστάνει τις καρδιές όλων


Η Ανάσταση του κυρίου, εύχομαι να χαρίσει αγάπη, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική προκοπή και να ζεστάνει τις καρδιές όλων! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Βασίλης Παπικινός, σεφ: Καλή Ανάσταση στις ψυχές και στις ζωές μας

Προσωπικά την Ανάσταση,πέρα από το σημερινό νόημα που τους δίδεται και το λόγο των ημερών θρησκευτική διάσταση που κατέχει,την εκλαμβάνω σαν ΕΛΠΊΔΑ.
Ελπίδα για έγερση,ανάταση και ανάταξη.Προσωπική και συλλογική Ανάσταση για τους εαυτούς μας ,τη χώρα και τους Έλληνες όλους με καλύτερες προοπτικές και ποιοτικότερη διαβίωση ,κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα.
Άλλωστε και ο Χριστιανικός όρος της Ανάστασης αυτό ακριβώς πρεσβεύει,ο Χριστός με το κήρυγμα ,τη στάση ζωής ,τη διδασκαλία ,τα πάθη ,τον θάνατο και κορύφωση την Ανάσταση του αυτό ακριβώς μας άφησε για παρακαταθήκη.
Μιλάμε ίσως για το σημαντικότερο πρόσωπο της ανθρώπινης ιστορίας που κήρυξε την δικαιοσύνη,την ισότητα ,την αγάπη και την αλληλεγγύη.Καλή Ανάσταση στις ψυχές και στις ζωές μας.
Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες

Ιάκωβος Απέργης, σεφ


Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ψυχική γαλήνη !!!

Νεκταρία Κοκκινάκη, σεφ: Να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο

Εύχομαι η Ανάσταση καρδιές να μαλακώσει,το αύριο καλύτερο για όλους να ξημερώσει.

Κλέλια Χαρίση, Παρουσιάστρια εκπομπης Αποστολή-Mission , ποιήτρια, διευθύντρια λόγου & τέχνης UNESCO Πειραιώς κ Νήσων: παραμένοντας «αποκοιμισμένοι στο Φως και ξύπνιοι στο σκοτάδι»

Εύχομαι μία Ανάσταση γεμάτη ελπίδα και κατάνυξη …με τους «απανταχού πιστούς» να συσπειρώνοντας κάτω απο τη βεντάλια προστασίας της ευλογίας Του Κυρίου, παραμένοντας «αποκοιμισμένοι στο Φως και ξύπνιοι στο σκοτάδι».

Κωνσταντίνος Βορίλας, Δημοσιογράφος, Senior Editor, FOODReporter, BOUSSIAS Media: Το Θείο Φως να φέρει φώτιση και κριτική σκέψη

Εύχομαι αυτό το Πάσχα να σηματοδοτήσει το νέο φως αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα του καθενός μας στην επόμενη σελίδα που έρχεται στον κόσμο μετά τις διαδοχικές κρίσεις. Το Θείο Φως να φέρει φώτιση και κριτική σκέψη για την αξιολόγηση και την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα λάβει ο καθένας σε κάθε επίπεδο. Όπως μετά την τραγωδία στα Τέμπη ρίξαμε μια βαθιά ενδοσκοπική ματιά στους εαυτούς μας, να το επαναλάβουμε αυτό με τη φωτεινή προοπτική της συγκυρίας της Ανάστασης για να ανακαλύψουμε ξανά το πόσο δυνατοί είμαστε και το πόσα πολλά και θετικά πράγματα είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε, τώρα που ξημερώνει η νέα απαιτητική εποχή παγκοσμίως.

Νίκος Αρβανίτης, δημοσιογράφος, διεθνολόγος, διαχειριστής του komotinipress.gr:η Ανάσταση του Κυρίου μας θα ξυπνήσει στην Ελλάδα την Ελπίδα


Τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας θυμίζουν στους Θρακιώτες το “Μαύρο Πάσχα των Θρακών” και το έγκλημα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής (Πόντου, Μ. Ασίας, Θράκης).

Οι Θρακιώτες του ξεριζωμού και της προσφυγιάς καθοδηγούνται από τον Θείο Λόγο και την Θυσία της Σταύρωσης για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω τους με αγάπη!

Η Θράκη του Σήμερα διατηρώντας τη συλλογική μνήμη στηριζόμενη στο σθένος των Ανθρώπων της αντιστέκεται στην απομόνωση και προσβλέπει στο μέλλον πατώντας σταθερά στις ρίζες της, προσδοκώντας ότι η Ανάσταση του Κυρίου μας θα ξυπνήσει στην Ελλάδα την Ελπίδα και την πεποίθηση ότι το κακό νικά μόνον προσωρινά ενώ με Πίστη, Αγώνα, Υπομονή και Επιμονή ηττάται!

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ