Σίγουρα οι ημέρες που διανύουμε δεν θυμίζουν σε τίποτα τις γιορτές των προηγούμενων χρόνων και δεκαετιών…
Η σκιά του covid-19 και των μεταλλάξεων του έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο τρόπο ζωής μας.
Όμως στην ανατολή της νέας χρονιάς οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε καλύτερες ημέρες.
Το 2021 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά. Έντονο για όλους!
Σε υπερθετικό βαθμό ζήσαμε καλές και κακές στιγμές. Όμως όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν.
Προσωπικότητες από τους χώρους της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού στέλνουν ευχές γεμάτες αγάπη και μοιράζονται μαζί μας τις πιο θερμές τους σκέψεις.


Τους ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν σε αυτή την μετάδοση θετικής ενέργειας. Την έχουμε ανάγκη.
Ελπίζω να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ακολουθούν.
Οι ημέρες που έρχονται να είναι πασπαλεισμένες με πολλές δόσεις ευτυχίας.Καλή χρονιά σε όλους σας!


Βίκυ Χατζηβασιλείου, δημοσιογράφος-παρουσιάστρια:

Εύχομαι το 2022 να έχει πολλά ξέφωτα για τις χαρές αλλά και κρυψώνες για τα δύσκολα.

Γιώργος Χατζηπαύλου, Stand up comedian:

Ευχές για μια χρονιά γεμάτη από εμπειρίες που στο μέλλον θα γίνουν ωραίες αναμνήσεις!

Κωστής Ζαφειράκης, δημοσιογράφος – παρουσιαστής

Τρυφερότητα κόντρα στην βαρβαρότητα. Οξυγόνο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τύχη κι αγάπη και πάθος και χωριό, να ξαναθυμηθούμε δηλαδή όλα όσα κάνουν τη ζωή μας απλή κι όμορφη. Κι όπως λένε κι οι φίλοι μου οι Τζεντάι, “May the force be with us’.

Χριστίνα Βίδου, δημοσιογράφος-παρουσιάστρια

Δεν ξέρω τι δίδαξε στον καθ’ ένα από εμάς η χρονιά που φεύγει και τι παίρνει μαζί του στην επόμενη.
Αυτό που συνειδητοποίησα στους καιρούς του covid είναι, ότι ο χρόνος είναι λίγος και ποτέ αρκετός για να χορτάσεις στιγμές με τους ανθρώπους σου.
Θέλω πλέον να καταναλώνω χρόνο μαζί τους, κι όχι να αναλώνομαι σε καταστάσεις που τελικά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.
Ας γίνουμε λοιπόν καταναλωτές αγάπης και φροντίδας. Είναι υπέροχο.
2022 έρχεται δυνατά
Κι εμείς όμως πιο δυνατοί και πιο σοφοί από ποτέ!
Χρόνια πολλά και καλή Χρόνια σε όλους μας!!!

Βαγγέλης Γιακουμής, δημοσιογράφος:

Εύχομαι καινούργιος χρόνος να είναι για όλους μας υγιής πιο δημιουργικός και πιο ελεύθερος από ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια που λόγω της πανδημίας από τον κορονοϊό ήμασταν και είμαστε δυστυχώς ακόμη περιορισμένοι. Ο νέος χρόνος ας είναι για όλο τον κόσμο σε κάθε περίπτωση καλύτερος από τον προηγούμενο και ο καθένας στις προσδοκίες που έχει να το εκπληρωθούν και με το παραπάνω

Νάντια Αλεξίου, δημοσιογράφος:

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η πανδημία έχει επιβάλλει κοινωνικές αποστάσεις και η ήδη κουρασμένη ψυχολογία όλων μας, μας έχει καταβάλλει. Ήταν και μια χρονιά που επέφερε πολλές “απουσίες”. Συνάνθρωποί μας που “έφυγαν” μόνοι μακριά από τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους σε Νοσοκομεία λόγω της πανδημίας και γυναίκες θύματα βίας με δράστες συζύγους , πρώην συντρόφους και ερωτικούς συνδέσμους, συνέπειες των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία. Αυτή η χρονιά που ολοκληρώνει τον κύκλο της, θα κλείσει. Η νέα χρονιά που έρχεται ελπιδοφόρα, να φέρει σε όλους μας χαμόγελα και οι μεγάλες ζεστές αισθαντικές αγκαλιές να επιστρέψουν, οι κοινωνικές αποστάσεις να είναι μια ανάμνηση στο παρελθόν και να προσφέρει σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει. Με την ελπίδα ως ευχή τα όνειρα όλων των ανθρώπων να πραγματοποιηθούν και το Πνεύμα των γιορτών να μας αφήσει όμορφες αναμνήσεις. Να έχουμε μια χρονιά με υγεία, με ασφάλεια σε όλα τα πεδία, και αφλεγή!

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, δημοσιογράφος,παρουσιαστής:

Το 2022 να μας φέρει ό,τι μας στέρησε το 2021 και το 2020. Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, δημοσιογράφος:

Ο απανταχού αθλητισμός έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα, με τον covid-19, με το σκηνικό να παραμένει το ίδιο ζοφερό για μια ακόμη χρονιά. Η αγωνία και η ανασφάλεια όλης της αθλητικής οικογένειας, αθλητών και φιλάθλων, παραμένει, χωρίς τίποτα να προμηνύει μια σχετική αποκλιμάκωση. Η μόνη ευχή που μπορεί κάποιος να δώσει αφορά στην εξάλειψη αυτής της μάστιγας που ταλανίζει όλους μας εδώ και δύο χρόνια. Μακάρι το 2022 να προχωρήσει σε νέα, υγιή δεδομένα και να πορευτούμε όλοι μας δυνατοί και αισιόδοξοι για μια καλύτερη και ευτυχή χρονιά…

Ζωή Κρονάκη, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια:

Εύχομαι το 2022 να είναι μια covid free χρονιά. Μια χρονιά που θα αφήσουμε πίσω τα κακώς κείμενα του 2021 και θα μπορέσουμε και πάλι να ονειρευτούμε. Ας ελπίσουμε να χαμογελάσουμε και πάλι, να αγκαλιαστούμε χωρίς φόβο, να ρίξουμε τις μάσκες, να βρούμε τη δύναμη μας, να καταλάβουμε πόσο αξίζουμε και να διεκδικήσουμε όσα επιθυμούμε. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαμόγελο.

Ειρήνη Νικολοπούλου,δημοσιογράφος,παρουσιάστρια:


Τρυφερότητα γιά τους αγαπημένους μας , παιδικότητα γιά πάντα ,χαμόγελο οτι και να συμβαίνει .
Ας είναι το 2022 μιά χρονιά με φώς & ελπίδα, αισιοδοξία & αφθονία αισθημάτων , υγεία , τύχη , ευημερία & προκοπή

Μάνος Βουλαρίνος, δημοσιογράφος:

Εύχομαι να γίνουν ακόμα περισσότεροι οι συμπολίτες που καταλαβαίνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιθυμία και την πραγματικότητα, ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε κι αυτό που γίνεται.

Μάγδα Τσέγκου, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια:

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία και ευημερία στα σπίτια του. Εύχομαι εγκάρδια σε όλες εκείνες τις οικογένειες που “έχασαν” κάποιον δικό τους το 2020 και το 2021 να “οπλιστούν” με δύναμη και κουράγιο ώστε να δουν και τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ευτυχισμένο το 2022!

Λευτέρης Πράσινος, δημοσιογράφος:

Όπως όλα δείχνουν και το 2022 θα είναι χρονιά μεγάλων προκλήσεων…
Η πανδημία είναι ακόμα εδώ & μόνο με υπομονή & ενότητα μπορούμε να την καταπολεμήσουμε… Για το 2022 θα ευχηθώ στους αναγνώστες σας ΥΓΕΙΑ, ΦΩΣ, ΠΙΣΤΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΤΥΧΗ!
Ας υποδεχθούμε το νέο έτος, με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Χρόνια πολλά σε όλους, από καρδιάς!

Μπάγια Αντωνοπούλου, δημοσιογράφος:

Ας είναι το 2022 η χρονιά που τα χαμόγελα θα λάμψουν, οι μάσκες θα πέσουν, η αγάπη θα εκφραστεί και η χαρά θα κυριαρχήσει!
Με την ευχή να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να βρούμε ξανά την αισιοδοξία μας!
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία, αγάπη και τύχη. Καλή Χρονιά!

Ελευθερία Νταβατζή, δημοσιογράφος:

Πέρα από το προφανές στον καιρό της πανδημίας που διανύουμε και είναι η υγεία, εύχομαι αυτός ο χρόνος να μας φέρει τύχη και ευτυχία για εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους γύρω μας. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και έτσι θα “εξαφανιστούν” σιγα σιγά όλα όσα μας ταλαιπωρούν και στεναχωρούν. Χαμόγελα λοιπόν, θετική διάθεση και πολλή πολλή αγάπη!

Έλβη Μιχαηλίδου, δημοσιογράφος:

Εύχομαι το 2022 να μας δώσει υγεία, ηρεμία, χαμόγελα, ελευθερία και επιτέλους τις ζωές μας πίσω!

Παύλος Κοντογιαννίδης, ηθοποιός:

Το καλό δεν έρχεται μόνο με ευχές. Το 2022 να γίνουμε πιο δραστήριοι και να κάνουμε τις ευχές μας πράξεις!

Χρήστος Βολικάκης, παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας:


Ο νέος χρόνος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, κι αν ήταν λίγες του παλιού να μας τις συμπληρώσει!

Μελίνα Μακρή, τραγουδίστρια

Η ζωή είναι μικρή! Κάντε όλα αυτά που σας κάνουν χαρούμενους! Όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα και μας χρειάζονται στιγμές ευτυχίας, χρειάζεται να απολαμβάνουμε τις στιγμές που μας χαρίζονται! Εύχομαι για το νέο έτος υγεία, ψυχική δύναμη και απελευθέρωση από τον ιό!
Το 2022 να γίνουν 2 όσοι ζούνε με μοναξιά …
Να έρθουν όλα στη ζωή μας λίγο πιο εύκολα…
Κ ας μην ξεχνάμε ότι μέσα από τις δυσκολίες δυναμώνουμε και μαθαίνουμε πολλά. Καλή Χρόνια σε όλους!

El Zeraw Vegas, τραγουδιστής:

Άλλη μια χρονιά πέρασε και ξεκινάει μια καινούρια. Οι ευχές όλων μας διαχρονικές, δεν ζητάμε πολλά… υγεία, αγάπη και τα βασικά αγαθά για μας και τους αγαπημένους μας. Φέτος θα ευχηθώ σε όλους μας κάτι το οποίο το παραβλέπουμε πολλές φορές: Θετική σκέψη και αισιοδοξία. Όλα περνάνε, ακόμα και οι πιο δύσκολες στιγμές, αρκεί να μην τα παρατάμε και να κοιτάμε με μάτια αισιόδοξα το αύριο!
Καλό 2022 να έχουμε και να είναι μακράν καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές

Ανδριανή Αγγελιδάκη, δημοσιογράφος,παρουσιάστρια:

Μια η επιθυμία και η ευχή για τη νέα χρονιά…. Ελευθερία!
Να ανακτήσουμε, να κατακτήσουμε την ελευθερία μας. Με άφοβη καρδιά και ανοιχτό μυαλό να διεκδικήσουμε το καλύτερο μας, να φέρουμε στη ζωή μας ότι μας φέρνει κοντά στην αλήθεια μας και να ευχαριστιόμαστε τις στιγμές μας.

Άννα Ζηρδέλη, δημοσιογράφος:

Η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία , ευημερία , αγάπη και κυρίως ηρεμία… μπορεί να ακούγεται για κάποιους κλισέ αλλά είναι ότι πιο αληθινό χρειαζόμαστε!
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας αδιαμφισβήτητα.
Ας αγαπήσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας … γυρίζει πίσω πάντα οτι δίνεις ! Δώστε αγάπη…

Όλια Γκαντανίδου, δημοσιογράφος:

Μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά δοκιμασιών και προκλήσεων.

Κάθε αφετηρία, όπως είναι η αρχή ενός καινούριου χρόνου, γεννάει πάντα την προσδοκία. Με ζωντανές τις ελπίδες και στραμμένο το βλέμμα ο ένας στον άλλο, ας υποδεχτούμε το νέο έτος.

Εύχομαι τo «2022» να είναι ένα έτος κομβικό για τις ζωές όλων μας, να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε ξανά και να επανέλθει η κανονικότητα.

Οι ειδήσεις να είναι στην πλειονότητα τους θετικές και αισιόδοξες.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία και πρόοδο, καλή χρονιά!

Άγγελος Μπούρας, ηθοποιός:

Εύχομαι το 2022 να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να μάθουμε να συνυπάρχουμε, να αγαπήσουμε και να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ανακαλύψουμε τη χαρά που έχουμε στερηθεί όλο αυτό το διάστημα.
Υγεία και αγάπη!

Αρετή Ζαχαριάδου, ηθοποιός:

Εύχομαι το 2022 να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί!!!
Υγεία, αγάπη, πίστη, ευτυχία και χαρούμενες στιγμές για όλο τον κόσμο!!! Η κάθε δοκιμασία που περάσαμε να μας κάνει δυνατότερους κ σοφότερους!!! Μια καλή πράξη την κάθε μέρα, ένα χαμόγελο, ένα χάδι, ένα τηλεφώνημα θα γεμίσουν την καρδιά μας καλοσύνη!!!…Και μην ξεχνάμε να αγαπάμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας…μ αυτόν ήρθαμε κ μ αυτόν θα φύγουμε από αυτή τη ζωή!!! Χαρείτε την κάθε μέρα ξεχωριστά σαν να είναι ένα πάρτυ!!! Καλή κι ευλογημένη χρονιά!!!

Στέλιος Καλαθάς, ηθοποιός:

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους υγεία αγάπη ψυχική ισορροπία και να ξανα βρούμε αληθινές αγκαλιές χωρίς μάσκες χωρίς φόβους χωρίς Αβέβαιες μέρες. Το φως της αγάπης να φωτίζει την σκέψη και την ψυχή μας την νέα χρονιά. Χρόνια πολλά χρόνια όμορφα.

Χριστίνα Γκίρμπα, δημοσιογράφος:

Εύχομαι το 2022 να εξαλείψει τους φόβους μας , να μας δώσει πίσω την ελπίδα και την όρεξη για ζωή , να μας γεμίσει με χαρές και φυσικά να μας βρει υγειής και δυνατούς ώστε να αντιμετωπίσουμε και πάλι την οποιαδήποτε δυσκολία βρεθεί μπροστά μας !
2021 σε αποχαιρετάμε με τα καλά αλλά και τα κακα σου !
Χρόνια πολλά σε όλους !

Βάγγελης Αυγουλάς, δικηγόρος

Εύχομαι σε όλες και όλους να έχετε μία χρονιά, 2022 φορές καλύτερη από την προηγούμενη! Και να βλέπετε τις δυσκολίες της ζωής με άλλα μάτια!

Μάντυ Περσάκη, γυμνάστρια:

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία τύχη και πολύ αγάπη!

Ελίνα Βενίτη, γυμνάστρια:


Εύχομαι το 2022 να ταξιδέψουμε στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής!!!

Χρήστος Τζαφόλιας, Sales & Marketing Manager – DESYLLAS GAMES LTD.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε να είμαστε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, όχι αναγκαστικά ή λόγω των συνθηκών, αλλά επειδή όλες αυτές οι δυσκολίες μας έφεραν ουσιαστικά τον έναν δίπλα στον άλλο. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές οικογένειες και παρέες ήρθαν και έμαθαν καλύτερα ο ένας τον άλλον παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και αυτό Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και εύχομαι να συνεχιστεί και να γίνει τρόπος Ζώης για όλο τον κόσμο! Καλή χρονιά

Ρίτα Κύργια, έμπορος

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία ,ηρεμία κ να μας επιστρέψει τα δεδομένα που χάσαμε…

Ευδοκία Λελεδάκη, δημοσιογράφος:

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη, ψυχική ηρεμία και αισιοδοξία. Ας κρατήσουμε από το 2021 μονάχα τα καλά κι ας πορευτούμε στο 2022 με όσα μαθήματα πήραμε το έτος που εκπνέει. Καλή χρονιά!

Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Μακάρι όλοι μας, τη νέα χρονιά, να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, υιοθετώντας μια νέα στάση ζωής, με αίσθημα δικαιοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς τον πλησίον, οδεύοντας συνεχώς προς μια καλύτερη και βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας!

Ντίνα Παπαγεωργίου, blogger gyrolimnia.blogspot.com

..είναι κάπως παράξενα.
Σαν κάποιος να έχει πάρει το ημερολόγιο και να έχει μπλέξει τα φύλλα.
Θα ανταλλάξουμε ευχές: υγεία – υγεία – υγεία , θα ευχόμαστε όλοι.
Γιατί τώρα ξέρουμε.. τώρα καταλάβαμε.. και κάτι που κάθε χρόνο το ευχόμασταν από συνήθεια, τώρα είναι κάτι που έχει μπει στο πετσί μας για τα καλά.
Έχετε δει αυτά τα «μαγικά χέρια» που καμία φορά μπορούν να κάνουν τον άσσο εξάρες;
.. που αλλάζουν τα πάντα;
.. που σώζουν μια ζωή;
.. που προλαβαίνουν το κακό;
.. που δίνουν σε όσους έχουν ανάγκη;
.. που αγκαλιάζουν όσους χρειάζονται κάποιον να ενώσει τα κομμάτια τους;
.. που βάζουν ένα κουπάκι τροφή στα αδέσποτα;
.. που θα ενωθούν για να προσευχηθούν για όσους υποφέρουν;
Αυτό εύχομαι λοιπόν: Να γίνουμε όλοι αυτά τα «μαγικά χέρια» για τον διπλανό μας.
Και αν γίνεις εσύ, θα βρεθούν και για σένα.
Γιατί κάπου ανάμεσα στα δικά μας «μαγικά χέρια» που θα κάνουν το καλό, θα υπάρχει πάντα το χέρι του Θεού, που θα τα κατευθύνει όλα.
Την αγάπη μου και καλή χρονιά!!!

Αντώνης Μπιδέρης, δημοσιογράφος, δικηγόρος:

Έφτασε μέρα που η ανθρωπότητα ολόκληρη εύχεται το αρνητικό! Να μηδενίσουμε τα κρούσματα και να συντρηψουμε τον ιό που μας άλλαξε τα φώτα. Υγεία και ευτυχία σε όλους.

Λίτσα Παλαμά, δημοσιογράφος-παρουσιάστρια:

Το 2021 και για εμένα όπως και για πολύ κόσμο ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές της ζωής μου. Έζησα τον φόβο, την απώλεια, τον πόνο.. Για για μένα το να είμαστε υγιείς αποτελούσε πάντα την πρωταρχική μου ευχή, πόσο μάλλον φέτος με όλα αυτά που ζούμε! Υγεία λοιπόν, υγεία και τύχη! Ας είναι το 2022 η χρονιά που θα επιστρέψει η μαγεία, η αισιοδοξία και το χαμόγελο σε κάθε σπίτι! Εύχομαι ολόψυχα αυτή τη χρονιά να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια όμορφη γαλήνια γεμάτη αγάπη και φως ζωή! Μια ζωή σαν να αυτή που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά, τότε που η αθωότητα και τα όνειρα επικρατούσαν! Χρόνια πολλά!

Ευθυμία Γκούλη, παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση

Χρόνια πολλά Καλή Χρόνια να έχουμε.. με υγεία και αγάπη! Το 2021 μπορεί να μας έφερε πολλές πληγές στην ζωή μας! Αλλά εύχομαι το 2022 να τις γιατρέψει όλες και να φέρει μαζί του υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!

Ειρήνη Δεληγιάννη, πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης

Δυστυχώς τα 2 τελευταία έτη ζούμε μια νέα πραγματικότητα, ένα σενάριο που έχει βγει σαν από ταινία που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Οπότε θα ήθελα να ευχηθώ το νέο έτος να μας βρει υγιείς και γεμάτους αισιοδοξία, αγάπη, αλληλεγγύη και ευτυχία! Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Μαριλένα Παππά, συγγραφέας:

Καλή χρόνια με υγεία για όλο τον κόσμο! Εύχομαι το 2022 να φέρει έναν χρόνο καλύτερο για όλους!

Ζεφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρος Γυναικών peswomen

Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά πρωτίστως με υγεία. Με την έλευση της πανδημίας καταλάβαμε την αξία αυτης της «κοινότυπης ευχής». Συγχρόνως εύχομαι σε όλες και όλους αγάπη, ευτυχία και δημιουργικότητα ωστε να συνδράμουμε στην αναταση της χώρας και σε ένα περισσότερο φωτεινό, αισιόδοξο και δίκαιο 2022.

Βασίλης Παπικινός, σεφ:


Η ευχή που θα ήθελα να δώσω για το νέο ετος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα,την αθωότητα,την εμπιστοσύνη,την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.Οσο κοινότυπη και μονότονη και αν ακούγεται θεωρώ ότι άλλο τόσο αναγκαία και καθολική είναι.Αν πραγματοποιηθεί αυτή η ευχή μου μετά θα μιλήσουμε και για νοστιμιά και γεύση με επίκεντρο την Κυκλαδίτικη Κουζίνα.. Χρόνια πολλά καλά και γεμάτα υγεία..

Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δημοσιογράφος:

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια με Υγεία,Αγάπη,Χαρά,Δύναμη,Φως,Θαλπωρή και Ευημερία σε Όλον τον κόσμο!
Εύχομαι το 2022 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!!!

Θεόδωρος Κοκκινίδης,Γλύπτης κέρινων ομοιωμάτων


Η ανατολή του 2022 ως φάρος ελπίδας για υγεία, Ειρήνη και πολλές ευκαιρίες για προκοπή και ευημερία των ανθρώπων.

Τσεν-τσεν, τραγουδίστρια:

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο ,να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και αναίμακτα αυτή την υγειονομική κρίση που μας βασανίζει τα τελευταία 2 χρόνια. Τέλος εύχομαι και προτείνω για το 2022 να είμαστε λιγότερο εγωιστές και περισσότερο αλτρουιστές. Να μην ξεχνάμε να προσφέρουμε

Σωτηρία Κέσογλου, διαιτολόγος, διατροφολόγος:

Τόσες πολλές οι ευχές μου, που αν μπουν στη σειρά συμπληρώνουν κάθε μέρα του νέου έτους που πλησιάζει.
Πάνω από όλα θέλω υγεία σε όλους μας,
δύναμη για να ανταποκριθούμε στα δυσκολίες αυτού του κόσμου.. Με άστεγους και στεγασμένους να παλεύουν με το κρύο και την πείνα, ανθρώπους να θρηνούν,ανθρώπους να υποφέρουν απο τη πανδημία …
Περίεργη η χρονιά μας.. Ας ελπίσουμε η επόμενη να είναι διαφορετική. Με περισσότερο φως ελπίδα και αγάπη. Και το σημαντικότερο..ανθρωπιά! Γιατί γεννηθήκαμε για να συμπονούμε οι άνθρωποι και για να αγαπάμε.
Ας μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που πονάνε.
Είτε σε κάποιο νοσοκομείο, είτε στο δρόμο, είτε σε ένα σπίτι βουβό από τραγούδια .
Ο καθένας μας, βαθιά μέσα του ξέρει τον τρόπο να είναι άνθρωπος. Ξέρει λοιπόν και τι πρέπει να κάνει για να δώσει περισσότερα χαμόγελα.. Μόνο τότε θα έχουμε ελπίδες, το αύριο αλλά και κάθε αύριο, να είναι όπως πρέπει… Βαθιά ανθρώπινο..
Καλή χρονιά!

Κυριάκος Παπουλίδης, δημοσιογράφος,παρουσιαστής:

Και τα φετινά Χριστούγεννα ήταν περίεργα, ανατρεπτικά, απροσδόκητα. Ωστόσο, αυτές οι δύσκολες καταστάσεις μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ας δούμε την ουσία της ζωής και τα αγαθά που μας προσφέρει απλόχερα. Εύχομαι, το νέο έτος να είναι γεμάτο αγάπη, ευτυχία και πολλές μαγικές περιπέτειες!!

Βαγγέλης Κάραλης, δημοσιογράφος:


Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες μας και την χαμένη μας ψυχική ανάταση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ