Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» φέτος συμπλήρωσε 25 χρόνια προσφοράς σε παιδιά και σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Πέρασαν 25 χρόνια από την στιγμή που η ιδέα του «η ισχύς εν τη ενώσει» έγινε η αφετηρία να ωφεληθούν χιλιάδες παιδιά, νέοι και οικογένειες στην Ελλάδα.  

Σήμερα, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» λειτουργεί ως ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ φορέων παιδικής προστασίας, συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς και έχει καταφέρει να βελτιώσει ετησίως τη ζωή 30.000 παιδιών στη χώρα μας.

Το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιεί δράσεις και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την υγεία, την παιδεία και την διαβίωση των πιο ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, ενώ  παράλληλα ανταποκρίνεται στις κρίσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει δίκτυα συνεργασίας με φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σκοπός των δράσεων και των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των σωματείων-μελών της  είναι να συμβάλουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων και να  δημιουργήσουν ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους της χώρας μας.

Γιατί κάθε παιδί, αξίζει να είναι παιδί

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο θα δείτε τις δράσεις του «Μαζί για το Παιδί»  όλο αυτό το διάστημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ