Στο δρόμο 900 εργαζόμενοι εταιρίας στις ΗΠΑ – Απολύθηκαν από τον CEO με συνοπτικές διαδικασίες μέσω βιντεοκλήσης στο Zoom – ««Εάν συμμετέχετε σε αυτήν την κλήση, είστε μέρος του ατυχούς γκρουπ που απολύεται»
Εργοδότης απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω Zoom, ενώ η εταιρία του έλαβε 750 εκατομμύρια δολάρια οικονομική ενίσχυση από τράπεζες και επενδυτές.

Ο λόγος για τον Vishal Garg, CEO της Better.com, ενός χρηματοπιστωτικού κολοσσού στις ΗΠΑ που χορηγεί δάνεια μέσω imternet, που απέλυσε το 15% του προσωπικού με μία σύντομη βιντεοκλήση την περασμένη Τετάρτη.
«Εάν συμμετέχετε σε αυτήν την κλήση, είστε μέρος του ατυχούς γκρουπ που απολύεται. Η εργασία σας εδώ σταματά από αυτή την στιγμή», ανέφερε το μεγαλοστέλεχος.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, o Garg επικαλέστηκε ως δικαιολογίες τις «αλλαγές στην αγορά», την «απόδοση του προσωπικού» και την «παραγωγικότητα», ενώ παραδέχτηκε ανερυθρίαστα ότι το έχει κάνει και άλλη φορά.

«Μας πέταξαν λες και ήμασταν σκουπίδια. Βρισκόμασταν στην εταιρία από το ξεκίνημά της και δουλέψαμε σκληρά, ο ένας από τη θέση του», δήλωσε στο Daily Beast ένας από τους εκατοντάδες απολυμένους εργαζόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ